Innokas Standimyyjä

“Siellä se perkuleen ständimyyjä taas minua ahdisteli”

Usein kuulee puhuttavan, että ständimyynti on tyrkyttämistä ja ständimyyjä tunkeutuu iholle. Kohdellaan myyjää epäkohteliaasti, ja jopa halveksutaan tätä työtä vaikka todellisuudessa ei edes ole mitään hajua millä asialla myyjä on. Välillä kuulee aikuisten ihmisten kehoittavan nuoria, tulevia huippumyyjiä hankkimaan “oikea työ”. Mitä edes on oikea työ?

Tuoreen ständimyyjän näkökulma:

Olet 20-vuotias.
Haet ständimyyjän paikkaa ja yllättäen sinut palkataan. Astut peloissasi ensimmäisenä päivänä työpaikalle. Et oikein vielä edes tiedä, mihin olet tullut. Pian kuitenkin huomaat, että sinut otetaan lämmöllä vastaan ja sinua arvostetaan. Työkaverisi ovat samaa ikäluokkaa ja jo ensimmäisestä päivästä lähtien joukkuehenki on vahva. Tunnet kuuluvasi johonkin. Myynnistä et tiedä mitään, mutta se opetetaan tarvittaessa kädestä pitäen.

“Yhdessä päätämme, että MEISTÄ tulee parhaita”

Koulutukset ovat valmiina alkamaan. Sinun kanssasi koulutukseen astuu toinen vasta-aloittanut nuorukainen. Teille luvataan opettaa itse ständimyynti ja tuotteet vaikka kädestä pitäen. Esimiehesi on mahtava ja tsemppaava heti alusta asti. Viimeistään tässä vaiheessa pelot häivenevät. Yhdessä päätätte, että MEISTÄ tulee parhaita. Koet työn merkityksen alusta alkaen ja tavoitteet alkavat muodostua.

On ensimmäisen työvuoron aika. Työsopimuksessasi lukee provisiopalkka. Saavut kentälle (kauppakeskuksen myyntipisteelle). Teet ensimmäisen kauppasi. Teet toisen kaupan. Teet kolmannenkin kaupan. Viiden tunnin työvuorosi päättyy ja lasket paljonko kassaan kilahti rahaa.

Maksettiinko minulle tästä juuri puolet enemmän kuin edellisestä duunistani?!

MITÄ?! Maksettiinko minulle tästä juuri puolet enemmän kuin edellisestä duunistani?!
Fiiliksesi on mahtava. Et voi uskoa tätä todeksi ja kohtaat ihmisiä eläimen lailla. Haluat saada kontaktin JOKAISEEN ohikävelevään ihmiseen. Sinut saatetaan sekoittaa aggressiiviseksi tuputtajaksi. Oikeasti olet vain innoissasi uudesta työstäsi ja haluat olla PARAS.
Pian ohikävelevä ihminen suuttuu kohtaamisesta. Puhumalla rauhoitat tilanteen ja käännät senkin kaupaksi. Ajattelet: ”OLEN PYSÄYTTÄMÄTÖN”.

Jaat ilosanomaa muille. Rakastat työtäsi.

Olet ylpeä ständimyyjä.
Tämä tarina on tosi.
Haluamme rohkaista nuoria ihmisiä kokeilemaan ständimyyntiä. Mikäli olet ikinä pohtinut lähteväsi myyntiuralle, aloita ständimyynnillä. Lupaamme, ettet häviä mitään. Mukaan tarvitset asenteen ja motivaation, loput opit kentällä. Monelle nykyiselle huippumyyjälle se on ollut mittaamattoman arvokas myyntikoulu.

Älä pohdi enää. Jätä yhteystietosi meille, me lupaamme auttaa.

Varoitus: Ständimyyntiin saatat jäädä koukkuun.

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Etätyö kokeneille myyjille

Valokuitu D2D

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!