Myyntitalo huipputuloksen tekijöille

Ständimyynti & puhelinmyynti

Onko sinusta tekemään huipputulosta?

Myyntiboosti on myyntitalo huipputuloksen tekijöille ja olemme tehneet alan kovinta tulosta 5 vuotta putkeen. Toimme alalla uudet standardit ja kaikki ennätykset ovat tehty meidän talon alla. Mikäli sinä kykenet tekemään tulosta ja olet kiinnostunut myymään huipputuotetta, tienaamaan huikeita summia ja haluat tehdä hommia parhaiden myyjien seurassa – niin kannattaa jatkaa lukemista!

Vattenfallin myyntitiimi on perustettu parhaita myyjiä varten, joiden tahto on tehdä isoa tulosta. Tiimi on täynnä kovia tekijöitä ja tuntuvien myyntikilpailuiden ansiosta kilpailuhenkiset myyjät viihtyvät tässä tiimissä. Projektin vetäjänä toimii alan konkari, joka osaa opettaa sähkönmyynnin salat jokaiselle, joka haluaa menestyä myyntityössä!

Provisiomalli on läpinäkyvä, jokaisesta kaupasta maksetaan ja onnistumisista palkitaan tuntuvasti. Toimeentulosta ei tässä duunissa tarvitse stressata – tee kauppaa ja kehity myyjänä, tienestit menee nextille levelille takuulla!

Tarjoamme myyjälle mahdollisuuden tienata merkittävästi, menestyä myyntityössä, kehittää itseään ja reissata ympäri Suomen.

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu ja koko muu Suomi

Puhelinmyyjäksi vai ständimyyjäksi?

Myy tuotetta, jota asiakas oikeasti tarvitsee

Kun myyt Vattenfallin tuotteita, voit olla varma, että asiakkaalla on aina tarve tuotteelle. Tässä työssä myydään asiakkaalle hyötyä uuden sähkösopimuksen avulla. Aina kun saat kaupan tehtyä; sinä saat rahaa ja asiakas saa paremman sähkösopimuksen. Eli Vattenfallin sähkösopimusten myynti on kannattavaa, hauskaa ja palkitsevaa. 

Koska myytävä tuote on oikeasti hyvä niin kysyntää tuotteelle riittää aina. Myyntimäärälle ei todellakaan ole asetettu mitään rajaa, ja parhaat myyjät myyvät sopimuksia yli 20 per päivä! Tulos ei perustu sattumaan vaan oikeaoppiseen tekemiseen.

Käytännön tasolla myyt asiakkaalle luotettavaa brändiä, toimivaa yhtiötä ja turvallisempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Asiakkaan näkökulmasta sähkösopimuksen vaihtaminen on vaivatonta ja hyötyjä tulee hinnan putoamisen lisäksi useita. Suomeksi sanottuna myyjä saa rahaa siitä, että auttaa asiakasta valitsemaan itselleen paremman sopimuksen. Työ ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä vaan asiakkaalle hyötyjen tarjoamista.

Sähköyhtiöitä on Suomessa vaikka kuinka monta – mutta tässä on tuote jota asiakas oikeasti tarvitsee. Kun saat myytyä asiakkaalle edullisemman tai ekologisemman sopimuksen niin sinun ei tarvitse pyytää asiakkaalta anteeksi vaan päinvastoin asiakas kiittää sinua!

Näiden asioiden johdosta tulet viihtymään


Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on aina myyntipäällikkö joka on valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Itse työ tehdään yksin, mutta hyvä tiimi ympärillä jeesaa myös sinut huipputuloksiin.

Teetkö sinä seuraavan myyntiennätyksen?

Sähkönmyyjä Vattenfall

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Faktoja tästä työtehtävästä

Huipputienestit

Huippumyyjä on palkkionsa ansainnut. Tästä työstä maksetaan onnistumisista tuntuvasti. Provisiomalli on läpinäkyvä – provisiorajoja ei ole! 98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulojaan ensimmäisen 3kk aikana.

Myyntivalmennus

Myyntiboostilla työskentelee alan parhaat myynninvalmentajat joita oikeasti kiinnostaa sinun tulos, tavoitteet ja miten ne saavutetaan. Opetamme sinut myymään vaikka kädestä pitäen, ja saat apua aina, kun tarvitset sitä.

Sijainti

Ständimyyntiä tehdään ympäri Suomen. Pääset tekemään myyntiä sekä kotikaupungissasi, että reissuhommissa!

Puhelinmyyntityö tapahtuu pääosin nykyaikaisella toimistollamme Helsingissä. Etätyö sovittavissa.

Myyntikilpailut

Tuntuvien palkkioiden lisäksi ansioitasi voit nostaa voittamalla myyntikilpailuja. Miltä kuulostaisi voittaa esimerkiksi arvokello myymällä eniten? Meillä nimittäin on voitettu sellainenkin!

Hyvä tiimi

Toimivan myyntitoimiston tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä tiimi. Toimistolla on kiva myydä, koska ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä jotka auttavat aina tarvittaessa ja myös haastavat myyntikisoissa.

Vapaus & Viihtyvyys

Haluamme, että opit myymään niin hyvin kuin mahdollista ja jotta myynti on mielekästä, panostamme myös työviihtyvyyteen.

Vapaapäivät ovat tarpeen tullen sovittavissa joustavasti.

Vattenfall puhelinmyyjä

Oletko valmis myymään?

Myynti ei ole rakettitiedettä ja osaamme opettaa myynnin salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään myynnissä nextille levelille niin tämä paikka on sinua varten.

Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myytävä tuote ja myyntiprosessi on helppo omaksua ja perehdytämme jokaisen myyjän huolellisesti. Hyviin tuloihin voit päästä käsiksi nopeastikin myös ilman kokemusta myynnistä.

Toimipiste sijaitsee Helsingissä, ja ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 40 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

Toimistonvetäjän terveiset hakijalle:

Tästä työtehtävästä vastaa:
Matias Malinen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Aloita tienaaminen hakemalla paikkaa

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Voit hakea työtä myös soittamalla suoraan ylläolevaan numeroon.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä