Myyntivalmennus
B2B ja B2C

Me autamme sinua tekemään
lisää kauppaa

Olemme tuloksen tekoon erikoistunut myyntitalo ja autamme sinua moninkertaistamaan myyntituloksesi. Myyntivalmennuksemme on nostanut asiakkaamme myyntiä keskimäärin yli 50%. Valmennuksen jälkeen kaupankäynti ja myyminen on mukavaa ja asiakkaat ostavat hyvällä eikä tyrkyttämiselle ole tarvetta. Olipa haasteenasi sitten kylmäsoittaminen, motivaatio, kaupan klousaus tai vaikkapa kiinnostuksen herättäminen niin olet oikeassa paikassa.

Myyntivalmennuksen tarkoitus on saada myyntitiimisi takomaan tulosta ja valmennus on niin käytännönläheinen, että voimme taata tuloksen kasvavan. Tulemme paikalle ja lähdemme vasta kun tulosta on syntynyt.

Suomen parhaat myyjät valmentajana

Olemme tehneet kylmämyynnissä kovinta tulosta yli 5 vuotta putkeen. Tämän lisäksi olemme valmentaneet yli 50 myyjää nollasta huipuksi. Meillä teot ratkaisee ja osaamme opettaa miten myyntiä tehdään käytännössä eikä pelkästään teoriassa

Myyntitulos kasvuun välittömästi

Myyntivalmennus on niin käytännönläheinen, että myyntitulos kasvaa yleensä heti valmennuksen aikana. Valmennuksen jälkeen tiedät miten myynti tulee tehdä teoriassa sekä käytännössä.

Myyntivalmennus räätälöidään sinulle sopivaksi

Olemme outbound-myynnin mestareita ja valmennuspakettimme pitää sisällään kaiken tarvittavan ensikontaktoinnista kaupan päättämiseen asti. Voit esimerkiksi tilata pelkän asiakaskontaktointi valmennuksen, puhelinmyynnin koulutuksen tai kokonaisvaltaisen myynninvalmennuksen.

Myyntitaidot kuntoon -
myyntitulos kuntoon

Yleisimmät syyt, miksi kauppaa ei synny on joko vääränlainen kontaktointitapa, vääränlainen myyjä, huono fiilis myyntitilanteessa, myyjä kysyy vääriä kysymyksiä, tarjoaa väärää tuotetta, asiakas ei ymmärrä myyjää, kauppaa ei uskalleta ehdottaa, tarjouksen perään ei uskalleta kysyä jne..

Ei hätää.

Nämä kaikki ovat opittavissa olevia taitoja ja me olemme tämän alan mestareita. Mikäli tavoitteenasi on myydä enemmän ja paremmin niin olet saapunut oikeaan paikkaan.

Olemme valmentaneet yli 50 myyjää nollasta huipputekijäksi ja osaamme ratkaista myynnin kipukohdat. Tiedämme miten asiakasta käsitellään ja osaamme rakentaa sinulle oikeanlaisen myyntimallin.

Teemme tämän kädestä pitäen ja valmennuksen jälkeen osaat lähestyä asiakasta niin, että kiinnostus herää lähes varmasti ja asiakkaan on mukava keskustella sinun kanssasi. nostaa sinun myyntitulosta taatusti.

Tilaa uutiskirje

Oletko valmis myymään yli 50% enemmän?

Menestyksekäs myynti ja erinomaiset myyntitaidot kuuluvat jokaiselle ja kauppaa on turha jättää roikkumaan sen takia, että ei viitsi opetella asioita oikein. Myynnissä onnistumiseen ei ole rakettitiedettä vaan onnistumiset perustuvat oikeisiin prosesseihin, oikeanlaiseen kommunikointiin, niiden toistoihin, rohkeuteen, oikeisiin kysymyksiin jne. perusasioihin.

Me olemme hioneet näitä malleja yli 5 vuotta tehden Suomen kovinta tulosta kylmämyynnissä. Tämän lisäksi olemme valmentaneet asiakkaitamme ja keskimääräisesti asiakkaan tulos on noussut yhden valmennuksen jälkeen 50%.

Arvaa mitä?

Onnistumiset eivät ole sattumaa. Tulos nousee, koska me kerromme kokemuksella mitä kuuluu tehdä ja ennen kaikkea näytämme käytännössä miten se tehdään. Näitä asioita hiotaan niin pitkään kunnes tulos on sen mukainen.

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat kylmämyynnin valmentajat

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

0 +
Vuoden kokemus
0 +
Huippumyyjää koulutettu nollasta

Aleksi RÖNKKÖ

Perustaja

Minun nimeni on Aleksi Rönkkö ja olen Myyntiboostin toinen perustaja. Pikkupojasta lähtien minua on aina kiinnostanut kaupanteko ja monen mutkan kautta tutustuttiin Sakun kanssa myynnin merkeissä. Näkemykset siitä miten myyntityössä ja elämässä pärjää kohtasi täydellisesti, joten päätettiin perustaa Myyntiboosti jotta voitaisiin auttaa muitakin nuoria menestymään. Tavoitteena oli ja on edelleen se, että myynnin ohessa saadaan tehtyä kaikista Myyntiboostilaisista taloudellisesti riippumattomia. Saattaa kuulostaa huvittavalta nuoren klopin höpötykseltä, mutta olen onnistunut siinä itse ja uskallan luvata, että meiltä saat siihen vähintäänkin erinomaiset eväät.

Tosielämässä menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa, joten mistään yön yli menestystarinasta on turha haaveilla. Ei tänään eikä huomenna. Siksi on tärkeää että hommia tehdään intohimolla ja aidosti ”rakkaudesta lajiin”. Mun tehtävä on siis Myyntiboostilla löytää se sun laji ja auttaa kehittymään siinä. Oli se sitten ständi tai puhelinmyynti, tehdään töitä suomen suurimpien yritysten kanssa sekä sähkö että operaattori alalla, jotta voidaan tarjota kuluttajille mahdollisimman hyvät ratkaisut niiden ongelmiin. Kun myymänsä tuotteen voi laittaa vaikka omalle mummolle, on myyminen mukavaa ja siitä saa kiksejä joka päivä!

Tykkään tehdä töitä, mutta välillä pitää myös osata löysätä ja nollata akkuja. Vapaa-ajalla kaikki adrenaliinintäyteinen moottoriurheilu ja erilaiset rakennusprojektit pitää mielen virkeänä ja jalat maassa.

Saku Koponen

Perustaja

”Minulle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallani ja mahdollisimman hyvin. Juuri tämän takia koen, että yrittäjyys ja myyntityö sopivat minulle parhaiten.

Ennen Myyntiboostia olen ollut lukuisissa eri myyntifirmoissa töissä ja näin jälkikäteen todettuna harvassa yrityksessä oikeasti opetettiin myymään tai asettamaan tavoitteita saatika autettiin yksittäistä myyjää juuri missään. Myyntityö oikealla tasolla vaatii tekijältään paljon ja sen takia halusimme luoda paikan, jossa henkilöt joilla on isot tavoitteet ja haluavat elämältään paljon saisivat mahdollisimman hyvät olosuhteet ja parhaan tuen tekemiselleen.

Minä tiedän miten myynnissä tehdään tulosta ja osaan auttaa jokaista kaivamaan parhaan potentiaalinsa irti. Vuosien kokemuksella uskallan myös luvata, että mikäli asennetta ja kiinnostusta myyntityöhön löytyy niin lähes jokaisesta on mahdollista tulla vähintään hyvä myyjä. Minun opissa myyntityön oppiminen ei varmasti ole kaikista kevyintä läpsyttelyä, mutta takuulla tehokasta ja palkitsevaa. Töitä joutuu tekemään tulosten eteen, mutta myös epäonnistuminen ja tyhmien kysymysten esittäminen on sallittua. Varmaa on se, että henkisesti & fyysisesti hyvinvoiva myyjä myy enemmän kuin huonosti voiva. Sen takia koen tärkeäksi, että tunnen myyjät edes jollain tasolla myös henkilökohtaisesti. Jotta pitkäjänteinen hyvä myyntitulos on mahdollista, on vapaa-ajan ja työajan oltava balanssissa. Tämän johdosta meiltä saa jatkuvaa tukea sekä työ- että vapaa-ajan asioihin.

Tärkeää minulle on myös se, että jokainen uskoo itseensä ja Myyntiboostiin ja voi oikeasti olla ylpeä siitä, että työskentelee juuri meillä. 

Tavoitteeni on saada enemmän ihmisiä tykkäämään työstään ja tekemään sitä oikealla asenteella sekä löytämään oman vision elämään. Oli se sitten myyntityön oppiminen, taloudellinen riippumattomuus, ihmisten auttaminen tai muuta vastaavaa niin uskallan luvata, että viemme sinua eteenpäin.”

Tilaa uutiskirje

Myyntivalmennus on sinulle jos
haluat näitä asioita..

Myydä enemmän

Tiedämme miten myynnissä tehdään isoa tulosta. Olemme valmiita näyttämään ja opettamaan sinulle toimintamallit joilla voit moninkertaistaa myyntituloksesi. Mieti paljonko tekisit kauppaa jos myyntituloksesi nousee edes 30%?

Myydä laadukkaammin

Laatu on myynnin yksi tärkeimpiä kulmakiviä. Myynnin on aina oltava rehtiä ja laadukasta niin asiakkaan kuin toimeksiantajan suuntaan. Vain rehellistä myyjää voi suositella eteenpäin joten; Mitä rehdimmin myyt, sen enemmän teet kauppaa pitkällä välilllä.

Saada asiakkaita paremmin kuuntelemaan

Kun teet kylmämyyntiä niin asiakkaiden kontaktointi voi tuntua haastavalta. Meillä on kuitenkin tähän valmiiksi hiotut tyylit joilla saat suostuteltua lähes jokaisen potentiaalisen asiakkaan kuuntelemaan lyhyen hissipuheesi.

Haluat saada asiakkaat kiinnostumaan tuotteestasi

Myynti on kiinnostuksen herättämistä ja tässä olemme parhaita. Ei ole sattumaa, että huippumyyjän ja keskivertomyyjän myynnin ero voi olla parhaillaan 100k€ kuukausitasolla. Asiakkaan kiinnostus on siitä kiinni miten asiat esität hänelle. Rakennamme sinulle valmiit mallit miten tuotteesi kuulostaa myyvältä ja kiinnostavalta.

Haluat päästä tekemään enemmän tarjouksia

Kun haluat päästä tekemään tarjouksia mahdollisimman monelle asiakaskontaktille tulee sinun olla kiinnostava. Sinun pitää esittää asia asiakkaalle niin, että hän ei malta odottaa, että pääsee kuulemaan mitä sinä voisit tarjota hänelle ja miten palvelusi hyödyttää juuri häntä. Ole läsnä ja kohdenna myyntitilanne aina juuri kyseiselle asiakkaalle.

Opetamme kädestä pitäen miten tämä toteutetaan.

Haluat saada enemmän päätöksiä tarjouksille

Jos totta puhutaan niin tarjous ei aina tarkoita vielä mitään. Tarjoukseen tarvitaan vastaus ja mielellään vielä kyllä vastaus. Kauppaa on kuitenkin turha jättää roikkumaan joten myös EI vastaus on myyjälle hyvä, jotta asiakkaiden metsästys voi jatkua. 

Valmennuksen jälkeen osaat hoitaa tehokkaasti myyntitapaamisen ja kaupan päätöksen loppuun asti. Opetamme miten oikeaoppinen follow-up toteutetaan, jotta kauppojen hitrate olisi mahdollisimman suuri.

Kysy tarjous myyntivalmennuksesta

Myyntivalmennus räätälöidään asiakaskohtaisesti tarpeen mukaan. Tällä hetkellä palvelemme niin yksityisyrittäjiä kuin suuria myyntitiimejä.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Usein kysyttyä myyntivalmennuksesta

Palvelemme asiakkaita jotka haluavat myydä paremmin ja enemmän. Tällä hetkellä valmennamme yksityisyrittäjiä, yksittäisiä myyjiä ja suurempia myyntitiimejä.

Palveluvalikoima kattaa esimerkiksi:

Myyntivalmennus räätälöidään aina tietylle asiakkaalle sopivaksi. Ratkomme myynnin ongelmat tai mikäli varsinaisia ongelmia ei ole niin nostamme tuloksen lisäämällä myyjille uusia myyntikeinoja. Olemme erikoistuneet tuloksen tekoon ja osaamme valmentaa myyntitiimejä, yksittäisiä myyjiä ja yksityisyrittäjiä.

Tulemme paikalle, pureudumme haasteisiin ja lähdemme vasta kun haasteet on ratkaistu. Pyyhkäisemme myynnin ongelmat pois ja tilalle jätämme toimivat mallit. Sinun ei tarvitse pelätä, että kerromme miten myynti toimii teoriassa, päinvastoin. Myyntivalmennuksemme on niin käytännönläheinen, että tulosta tulee takuulla jo valmennuksen aikana.

 

Olemme kylmämyyntiin erikoistunut yritys ja tarjoamme siihen liittyviä koulutuksia.

 

Tarjoamme eri kokoisia myyntikoulutuspaketteja tilanteesta riippuen.

Lyhyimmillään voimme valmentaa sinulle noin 4h mittaisen kylmämyyntikoulutuksen. Koulutuksen idea on opettaa sinut tekemään myyntiä tuntemattomalle asiakkaalle ns. outbound tyyliin. Olemme outboundiin erikoistunut yritys ja saamme tuloksia takuulla alalle kuin alalle.

Meiltä voi ostaa myös jatkuvaa myynninvalmennusta ja tukea. Tämä pitää sisällään viikoittaiset myyntisparrauspalaverit ja valmannamme sinua jatkuvasti kohti parempia tuloksia.

Kysy lisää alla olevan lomakkeen kautta.

Heti. Olemme tuloksen tekemiseen erikoistunut myyntitalo ja meidän tarkoitus on auttaa sinua tekemään tulosta. Valmennus sisältää teoriaa, mutta valmennuksen päätteeksi todennamme juuri opitut taidot käytännössä toimiviksi. Heti kun työnteko alkaa, alkaa myös tuloksia näkyä.

Myyntivalmennuksessa perehdymme sinuun ja myytävään palveluun jotta voimme heti alusta asti auttaa oikeissa asioissa. Tuloksia saat heti valmennuksen aikana.

Motivaation nostattaminen on meille tuttua juttua. Meillä on kokemusta kylmämyynnistä yli 5 vuoden ajalta ja yli 50 eri myyjän kanssa. Motivaatio voi vaihdella paljonkin eri kuukausina. Me tiedämme miten myyjään löydetään uutta tarmoa ja motivaatiota myydä entistä enemmän. Tämän lisäksi saat konkreettisia apuja siihen, miten motivaatiota voi ylläpitää tasaisempana jatkoa varten.

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Elisalle myyjäksi?

Etätyö kokeneille myyjille

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!