Tietoa meistä

Tervetuloa Myyntiboostille

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on useampi myyntivalmentaja, jotka ovat valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Myyntiboostilla löydät oman visiosi, miksi ja miten tehdä töitä omien unelmiesi eteen.

Parhaat tuotteet. Tuntuvat provisiot. Ennätystuloksia kuukausittain. Siitä on Myyntiboosti tehty.

Olen ollut reilu kaksi vuotta Myyntiboostilla, enkä kadu päivääkään sitä kun hain tänne töihin. Jo nyt olen saanut mahtavat mahdollisuudet kehittyä myyjänä, enkä malta odottaa mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan.

Samuli Kortesalmi Ständimyynti, Myyntiboosti

Olen Myyntiboostilla töissä sen takia, että täällä on huikeat mahdollisuudet tienata, kunhan vaan on halua tehdä töitä ja kehittyä. Tätä parempaa työporukkaa ei myöskään muualta löydä, kaikki ovat kavereita työn lisäksi vapaa-ajallakin.

Matias Lehto Puhelinmyynti, Myyntiboosti

Vajaa pari vuotta takana Myyntiboostilla ja monta vuotta edessä. Myyntiboostilla hienoa on ollut se, että kaikki myyjät on entuudestaan huippuja tai ainakin heillä on palava halu mennä huipulle. Se kannustaa mua itseäni tekemään joka päivä hommat paremmin ja paremmin, koska kovasta työstä maksetaan reilu korvaus ja se jos mikä motivoi tässä työssä haluamaan aina kovempia tuloksia!

Pekka Mykrä Puhelinmyynti, Myyntiboosti

Kokemusta Myyntiboostilla alkaa olemaan reilu vuoden ajalta ja olen kiitollinen että voin tehdä töitä näin hyvässä porukassa ja samalla vaikuttaa omalla panoksella omiin tuloihin. Syitä miksi olen Boostilla viihtynyt niin hyvin on monia. Esimerkiksi voin päättää milloin ja missä teen töitä, tienestit ovat todella kovat jos jaksaa painaa töitä, työympäristö ja työkaverit ovat huippuja. Myyntiboostilla pääsee myös verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja löysin oman todellisen potentiaalin vasta kun aloitin Myyntiboostilla. Uskon vahvasti, että Myyntiboostilla on avain menestymiseen, kun ympäröit itsesi menestyvillä ihmisillä. Oma menestyminen on lähes taattu jos uskoo itseensä ja tekee töitä sen eteen.

Nuutti Räisänen Puhelinmyynti, Myyntiboosti

Työskentelen Myyntiboostilla Tampereen myyntipäällikkönä. Olen nauttinut Myyntiboostilla olostani alusta asti. Joka aamu töihin lähtiessä on mukava jännitys päivän tavoitteista ja tehtävistä. Nautin työssäni vaaditusta sosiaalisuudesta, joka onkin paras vahvuuuteni. Meillä pidetään yhdessä positivista yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä yllä. Tavoitteellisena ihmisenä on hieno nähdä myös oman työni tulos heijastumassa omaan tiimiini. Työssä hienointa on se, että oman tuloksen lisäksi pääsee vaikuttamaan muiden tulokseen.

myyntipäällikkö tampere
Olli Rautaporras Myyntipäällikkö, Tampere

  Onko sinulla kysymyksiä?

  Tässä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin joita saamme. Muista, että voit aina kysyä lisää meistä tai avoimista paikoistamme. Kysymyksiä otetaan vastaan puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppin kautta.

  Meillä myydään tarkasti valittuja tuotteita joita on mahdollista myydä aina suurella volyymillä. Arvostamme myynnin laadun korkealle, joten yhteistyökumppanit on valittu niin, että huipputulos saavutetaan aina rehdisti ahkeralla työskentelyllä. 

  Myytävät tuotteet ovat sähkösopimuksia ja teleoperaattoriliittymiä.

  Kyllä on. Myyntikokemus ei ole välttämättä avain onneen. Kun aloitat meillä, koulutamme tuotteet ja myynnin peruspilarit kuntoon. Sen jälkeen pääset työskentelemään huippujen kanssa, joiden kanssa opit varmasti loput. Työilmapiirimme on kannustava ja kaikki nykyiset myyjät osallistuvat uusien kouluttamiseen. Voit tulla esimerkiksi suoraan myyntialan ulkopuolelta ja silti oppia työn hyvin nopeastikkin. Ensimmäisinä kuukausina tavoite tienestisi on noin 6 000 €/kk ja taitojesi kehityttyä toki myös tienestit kasvaa.

  Jokaista Myyntiboostilla työskentelevää yhdistää vähintään muutama asia. Kaikilla on tahto menestyä ja riittävä työmoraali saavuttaa asioita mihin eivät muut kykene. Erityisesti kaikkia yhdistää hyvä paineensietokyky ja itsevarmuus. Ihan sama mitä myyt, niin tulet kohtaamaan myös ihmisiä. jotka eivät haluaisi kohdata sinua. Näiden kohdalla on tärkeää tietää, että se ei ole henkilökohtaista ja ne kuuluvat pelin henkeen. Kyky suodattaa negatiivisia asioita tulee löytyä. Mikäli kaikki olisivat heti kättelyssä valmiina ostamaan niin myyntityötä ei olisi.

  Kyllä tienaa ja nimenomaan myyntityöllä. Myyntityö mahdollistaa erittäin tuntuvat ansiot kaikille jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon. Se ei vaadi muuta kuin pitkäjänteistä työntekoa ja ahkeruutta. Tarjottavalle tuotteelle löytyy kysyntää aina, joten kyse on vain omasta tahtotilasta ja aktiivisuustasosta. Jokaisen aktiivisen myyjän on mahdollista tienata Myyntiboostilla yli 7 000 €/kk.

  Ei voi jäädä, ainakaan Myyntiboostilla. Perehdyttämis ja koulutuspolku on niin tarkka ja käytännönläheinen, että kukaan ei voi jäädä tyhjänpäälle. Rekrytointitilanteessa kyllä selviää onko henkilö oikeanlainen tekemään myyntityötä.

  Provisiomallimme on täysin läpinäkyvä ja maksumalli on 100% varma. Eli jos teet kaupan niin saat siitä rahaa - ilman mitään alarajaa.

  Myyntiboostilla kannustetaan ja autetaan kaikintavoin sinua nimenomaan tienaamaan mahdollisimman paljon eikä päinvastoin.

  Tutustu tiimiimme

  Myyntiboostilla työskentelee yli 50 henkilöä ja kaikkia yhdistää se, että teemme myyntiä. Tässä näet osan tiimistämme ja vastuuhenkilöistämme.

  Aleksi Rönkkö

  Perustaja

  Saku Koponen

  Perustaja

  Matias Malinen

  Asiakkuusjohtaja, Vattenfall

  Janne Ukkonen

  Asiakkuusjohtaja, Elisa

  Jussi Kinnunen

  Bookkauspalvelu, asiakkuusjohtaja