TIETOA MEISTÄ

Tervetuloa Myyntiboostille

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on useampi myyntivalmentaja, jotka ovat valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Myyntiboostilla löydät oman visiosi, miksi ja miten tehdä töitä omien unelmiesi eteen.

Parhaat tuotteet. Tuntuvat provisiot. Ennätystuloksia kuukausittain. Siitä on Myyntiboosti tehty.

Mä oon töissä Myyntiboostilla, koska tämä on ainut duuni missä voin seurata omia unelmiani ja tehdä niin paljon fyrkkaa mitä mä haluan. Mä tykkään ständimyynnistä, mä tykkään ihmisistä ja siksi tämä on mulle helppoa työtä. Tärkeintä mulle on myydä hyvää tuotetta, sillä jos mä luotan itseeni ja tuotteeseen niin mulla on kyky vakuuttaa asiakas ja tehdä kaupat maaliin. Mä olen myös hyvä lukemaan ihmisiä ja yleensä näen suoraan ihmisestä, että saanko kaupan aikaiseksi vai en. Aina kun kauppa menee maaliin niin mulle tulee energiaboosti ja se ruokkii lisää kauppaa! 

– Tommi Nuutinen

Ständimyynti

Onko sinulla kysymyksiä?

Tässä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin joita saamme. Muista, että voit aina kysyä lisää meistä tai avoimista paikoistamme. Kysymyksiä otetaan vastaan puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppin kautta.

Meillä myydään tarkasti valittuja tuotteita joita on mahdollista myydä aina suurella volyymillä. Arvostamme myynnin laadun korkealle, joten yhteistyökumppanit on valittu niin, että huipputulos saavutetaan aina rehdisti ahkeralla työskentelyllä. 

Myytävät tuotteet ovat sähkösopimuksia ja teleoperaattoriliittymiä.

Kyllä on. Myyntikokemus ei ole välttämättä avain onneen. Kun aloitat meillä, koulutamme tuotteet ja myynnin peruspilarit kuntoon. Sen jälkeen pääset työskentelemään huippujen kanssa, joiden kanssa opit varmasti loput. Työilmapiirimme on kannustava ja kaikki nykyiset myyjät osallistuvat uusien kouluttamiseen. Voit tulla esimerkiksi suoraan myyntialan ulkopuolelta ja silti oppia työn hyvin nopeastikkin. Ensimmäisinä kuukausina tavoite tienestisi on noin 6 000 €/kk ja taitojesi kehityttyä toki myös tienestit kasvaa.

Jokaista Myyntiboostilla työskentelevää yhdistää vähintään muutama asia. Kaikilla on tahto menestyä ja riittävä työmoraali saavuttaa asioita mihin eivät muut kykene. Erityisesti kaikkia yhdistää hyvä paineensietokyky ja itsevarmuus. Ihan sama mitä myyt, niin tulet kohtaamaan myös ihmisiä. jotka eivät haluaisi kohdata sinua. Näiden kohdalla on tärkeää tietää, että se ei ole henkilökohtaista ja ne kuuluvat pelin henkeen. Kyky suodattaa negatiivisia asioita tulee löytyä. Mikäli kaikki olisivat heti kättelyssä valmiina ostamaan niin myyntityötä ei olisi.

Kyllä tienaa ja nimenomaan myyntityöllä. Myyntityö mahdollistaa erittäin tuntuvat ansiot kaikille jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon. Se ei vaadi muuta kuin pitkäjänteistä työntekoa ja ahkeruutta. Tarjottavalle tuotteelle löytyy kysyntää aina, joten kyse on vain omasta tahtotilasta ja aktiivisuustasosta. Jokaisen aktiivisen myyjän on mahdollista tienata Myyntiboostilla yli 7 000 €/kk.

 

Ei voi jäädä, ainakaan Myyntiboostilla. Perehdyttämis ja koulutuspolku on niin tarkka ja käytännönläheinen, että kukaan ei voi jäädä tyhjänpäälle. Rekrytointitilanteessa kyllä selviää onko henkilö oikeanlainen tekemään myyntityötä.

Provisiomallimme on täysin läpinäkyvä ja maksumalli on 100% varma. Eli jos teet kaupan niin saat siitä rahaa – ilman mitään alarajaa.

Myyntiboostilla kannustetaan ja autetaan kaikintavoin sinua nimenomaan tienaamaan mahdollisimman paljon eikä päinvastoin.

TUTUSTU TIIMIIMME

Myyntiboostilla työskentelee yli 40 henkilöä ja kaikkia yhdistää se, että teemme myyntiä. Tässä näet osan tiimistämme ja vastuuhenkilöistämme.

Tilaa uutiskirje

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Elisalle myyjäksi?

Etätyö kokeneille myyjille

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!