Yli 100 uutta asiakasta PÄIVÄSSÄ!

Myyntiboosti hankki yli 100 uutta asiakasta päivässä

Mitä kaikkea ständimyynnillä voikaan saavuttaa?

Vuoden 2018 loppupuolella Myyntiboosti teki oman ja todennäköisesti myös Suomen myyntiennätyksen – lajina sähkönmyynti suoraan ständiltä. Saavutimme maagisen rajapyykin ja Teimme yli 100 uutta sähkösopimusta päivässä. Hyvän tuloksen siitä tekee se, että myyjiä oli kentällä yhteensä vain kuusi kappaletta.

Mitä sinä tai yrityksesi tekisi sadalla uudella asiakkaalla?

Riippuen toki tuotteestasi, mutta miten 100 uutta asiakasta vaikuttaisi sinun liiketoimintaasi? Etenkin jos se tulisi päivätasolla? Uskon, että suurin osa ymmärtää kuinka kovaa tulosta ständimyynnillä voi tehdä, mutta vielä edelleenkin kuulen kysymyksiä “Ostaako joku muka ständiltä jotain?” Kyllä ostaa, joten unohda sinäkin ennakkoluulot. Ständimyynti on kuluttajamyynnin kuningaskanava ja mikäli tuote on sopiva niin yrityksillä ei ole yhtäkään hyvää syytä olla tekemättä ständimyyntiä. Eli jos mietit miten saisitte uutta asiakasvirtaa niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ständimyyntiä. Mikäli et itse halua lähteä kentälle niin ständimyyntiyrityksiä löytyy vaikka kuinka paljon. Ole kuitenkin tarkka tuloksen ja tehokkuuden kanssa. Et halua antaa brändiäsi myyjille, jotka lähinnä nojailevat tiskiin.

Palatakseni kysymykseen, “Ostaako joku muka ständiltä jotain?”

Tuona kyseisenä viikkona hankimme lähes 600 uutta asiakasta, yhden kaupungin kaupunginosassa vain kuudella myyjällä. Eli ständiltä ostetaan ja ostetaankin erittäin paljon – kunhan myyntityö on aktiivista ja tuloshakuista. Tuosta kuudesta sadasta kaupasta yksikään ei kävellyt syliin vaan vaati joka ikiseltä myyjältä aktiivisuutta, positiivista energiaa, nälkää ja erittäin kovaa työmoraalia.

Pystyykö 100 kauppaan kuka tahansa?

Väitän, että ei pysty. En ole kuullut, että joku olisi ikinä pystynyt ja tämän takia Myyntiboosti onkin perustettu. Olen tehnyt sähkön ständimyyntiä lukuisten eri myyjien ja yhtiöiden kanssa ja vaikka olenkin ollut osana myynnintekijöitä ja jopa kouluttanut muita niin tulokset eivät olleet ikinä edes murto-osaa tästä tehokkuudesta. Olen itse aina pärjännyt ständimyynnissä ja opettanut myös muitakin pärjäämään ja nyt todisteena tästä olkoon tuo yli 100 kauppaa päivässä. Jos joku tuon meidän nykyisen ennätyksen rikkoo – olemme iloisia. Mikäli luet tätä ja aiot rikkoa ennätyksemme, ilmoita siitä meille. Myyntiboostilla on avoin paikka Teille myyntitykeille.

100 asiakasta päivässä ei riitä

Vaikka 100 on hieno luku, niin se ei riitä.  Se on vain yksi väliaikainen ennätys. Rehellisesti, vaikka esimerkiksi sähkönmyynti onkin todella kilpailtua niin kyllä tuo lukema pitäisi olla vähintään 200. Siinä onkin Myyntiboostin seuraava tavoite. Se ei tosin tapahdu kolmella tiimillä, mutta ehkäpä neljällä tai viidellä? Laita blogi ja somet seurantaan niin olet ensimmäinen kenelle ilmoitamme kun saavutamme tämän.

psst.. Aleksin kanssa olemme hankkineet kahdestaan 51 uutta asiakasta päivässä. Eli kyllä tässä pitää tasoa nostaa.

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!