Myyntiboostin vuosi 2020 – edes korona ei pysäytä kasvokkain myyntiä

Viime vuosi alkaa olemaan pikkuhiljaa paketissa ja on taas aika tarkastella yhteisiä aikaansaannoksia viimevuoden osalta, jonka voidaan väittää olleen jokseenkin historiallinen Covid-19 kriisin vuoksi. Pessimistisimmät olisivat voineet keväällä väittää, että kohta tulee kylmää kyytiä toimijoille, jonka liikevaihdosta 100% on syntynyt kasvokkain tapahtuneesta myyntityöstä. Keväällä kriisin eskaloituessa olimme kuitenkin valmiina painamaan entistä enemmän hommia ja muuttamaan toimintatapojamme yhteistyökumppaneiden kanssa nopealla aikataululla, joka tuotti kaupallista menestystä välittömästi. Myyntityö on 100% kiinni uskosta omaan tekemiseen, joten varsinkin näinä erikoisina aikoina on äärimmäisen tärkeää muistaa omat tavoitteet joka aamu sängystä noustessaan.

Työskentele ständimyyjänä

Oli koronaa tai ei niin vuosien mittaan ständimyynti on muuttunut myös osaltaan haastavammaksi.  Tästä huolimatta olemme halunneet alusta asti luoda Myyntiboostille voittamisen kulttuurin, teräksisen työmoraalin ja kovan luottamuksen omaan tekemiseen. Ajan saatossa olemme asettaneet alalle uudet standardit niin työmäärän kuin tulostenkin suhteen, samalla kun toimintatapoja ovat kopioineet niin uudet kuin vanhemmatkin toimijat. Joku saattaisi pitää tätä myös onnistumisena, mutta paras tulos syntyy keskittymällä 100% omaan tekemiseen. Toimintatavat voit kopioida, mutta asennetta ja intohimoa et.

Onnistumisia tuli myös viimevuonna, vaikka vuoden takainen liki 300% kasvu vaihtui vain reiluun 45% kasvuun. Kehitettävää jäi kuitenkin niin telemyynnin kuin ständimyynninkin puolella, joten näistä on hyvä jatkaa tänä vuonna jahtaamaan taas kolminumeroisia kasvuprosentteja! Myynnissä on onneksi se hyvä puoli, että aina voi ja pitää kehittyä!

Korona tulee näillä näkymin jylläämään jatkossakin, joten tänäkin vuonna voittava valinta on usko omaan tekemiseen ja halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitoksia kaikille yhteistyökumppaneille menneestä vuodesta ja tehdään tästä vuodesta entistä menestyksekkäämpi!

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Elisalle myyjäksi?

Etätyö kokeneille myyjille

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!