Kokemuksia Myyntiboostista – Ollin tarina

Miten pärjätä Myyntiboostilla?

Minulle aina tärkeimpiä elämän perusasioita ovat olleet sosiaaliset taidot,  ihmisten kanssa toimeen tuleminen ja aktiivisuus. Tämä on päällimmäinen syy sille, miksi tajusin juuri myyntitöiden olevan minun alaani. 20 vuotta toimin myyntimiehenä vailla tuotetta mitä myydä.

Olen aina uskonut siihen, että kun tavoittelee jotain, voi sen myös saavuttaa, eikä se ole pelkkä klisee. Teen myös aina elämässäni omaan uraani ja unelmiini johtavat asiat itseäni varten. Ei johda tyytyväisyyteen mikäli toimii, miten joku lähipiirissä toivoisi minun toimivan.  Unelmointi ei ole kannattavaa, jos ei ole valmis toimimaan niiden mukaisesti.

Kun nämä arvoni kohtasivat Myyntiboostin kanssa, ei ollut epäselvää, että olen mukana tässä remmissä. Minuun luotettiin ja minulle opetettiin kaikki, mitä myyntimiehen tuleekin tietää. No, ei nyt ihan kaikkea kerralla, sillä joka päivä oppii uutta ja nopeasti opin myös kehittämään itseäni. Jo ensimmäisen kuukauden aikana pääsin huippumyyjän tuloksiin, joka todisti jälleen myös myynnissä pärjäämisen olevan taitojen lisäksi asenne ja luonnekysymys.

Uutena agendana minulle tuotiin tietysti myös työmoraalin tärkeys. Heti ymmärsin mistä on kysymys. Niinkuin aiemmin mainitsinkin, unelmat voi saavuttaa, jos toimii niiden tarpeiden mukaisesti. Kova työmoraali on alusta asti pysynyt kyydissä. Selkärankaakin siis löytyy.

Mitä niihin unelmiini tulee, lista on aika pitkä. Minulla tietysti on konkreettisiakin unelmia, kuten hankintoja, euroja, lukemia… Moniin niistä olenkin jo päässyt, mutta ei todellakaan voi tyytyä. Myyntiboosti urani aikana olen myös saanut uutta perspektiiviä järkevään taloudenhallintaan ja sijoittamiseen. Sijoittaminen on ollut osa elämääni jo ennen myyntiuraani, mutta nyt ne kävelevät käsikädessä arjessani.  En ole erikseen niin päättänyt, mutta joka aamu töihin herätessäni käy mielessäni ainakin jokin asia, minkä vuoksi lähden sorvin ääreen. Se toimii ainakin omalla kohdallani äärettömän kovana motivaattorina.

Meidän firmassa siistiä on se, että vaikka porukassa on erilaisia ihmisiä, niin kaikilla on yhteisiä päämääriä elämässä. Kaikki jotka meillä ovat hommissa, ovat sitoutuneita itsensä kanssa toteuttamaan omia unelmiaan. Koko porukka pitää yhtä ja hauskaa säännöllisin väliajoin, jonka lisäksi kaikissa tiimeissä on hyvä draivi. Omille tiimiläisilleni painotan näitä käsittelemiäni aiheita. Päivittäisessä arjessa päällimmäisenä ovat positiivisuus, luja asenne ja unelmien tavoitteleminen. Tuo kaikki on myyjän vastuulla. Myyntitaidot taas ovat meidän, ketkä niitä myyjille opettavat. Tämä hyvin yksinkertainen yhtälö  johtaa parhaaseen myyntitulokseen.

– Olli Rautaporras, Myyntipäällikkö, Tampere

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Etätyö kokeneille myyjille

Valokuitu D2D

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!