Huippumyyjä elää tuloksella – ei tekosyillä

“Huippumyyjä elää tuloksella ja tulos syntyy kovalla tekemisellä, rutiineilla ja perusasioiden seuraamisella.”

Mikään hyvä ei tule ilmaiseksi kuten ei menestyskään. Se vaatii kovaa työtä, omistautumista ja ennen kaikkea vastuunkantoa niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Nämä asiat sisäistettyään menestys on oikeastaan helppo saavuttaa. Kannat vain vastuun itsestäsi ja unelmistasi – teet töitä niiden eteen joka päivä. Tekosyyt voit unohtaa saman tien, ne eivät vie ketään eteenpäin.

Myyntityö ja etenkin ständimyynti antaa hyvät avaimet onnistumiseen ja menestymiseen. Myyntityön perus arkipäivä on täynnä onnistumisia ja epäonnistumisia. Kysymys kuuluukin miten käsitellä näitä? Toiset liekehtii onnistumisista, mutta heti epäonnistumisen jälkeen lannistutaan ja lopetetaan.

Huippumyyjä taas saattaa jopa aloittaa myyntipäivänsä asettamalla tavoitteeksi saada X määrän ei-vastauksia. Tämä huippumyyjä tietää, että myyntityö on matematiikkaa ja laskemalla epäonnistumisten eli asiakkaiden sanomien ei:n määrää pysyy parhaiten kärryillä kuinka usein pitää ”epäonnistua”, jotta onnistuminen eli solmittu kauppa saavutetaan.

Myyntiboosti huippumyyjä

Mielestäni moni ihminen voikin ottaa esimerkkiä huippumyyjästä, siitä miten omaa juttuaan tekemällä voi saavuttaa mitä tahansa ja elää juuri sellaista elämää kuin itse haluaa. Huippumyyjä ei välitä muiden mielipiteistä vaan elää hyvin tulospohjaisesti. ”Viekö tämä minua kohti tavoitettani?”  Vie. -> Eli teen sen samantien.

Sillä välin kun keskivertomyyjä selittää:

”Kun ei noita asiakkaita oikein tämä tuote kiinnosta ja tänään ei oikein ollut oikea fiilis, kokeillaan huomenna uudestaan.”

Huippumyyjä on jo tehnyt kaupan.

Ihmisiä ei tietenkään kiinnosta se mistä he eivät vielä tiedä. Se onkin juuri se syy miksi myyntityö ja myyjät ovat keksitty. Ihmisiä kyllä kiinnostaa heti kun SINÄ kerrot mistä on kyse. Luo kontakti mahdollisimman moneen ihmiseen ja esittele itsesi ja tuotteesi. Rakenna luottamus, kartoita, kuuntele, kertaa hyödyt asiakkaan näkökulmasta ja tee kauppa. BOOM! Taaskaan ei tarvitse tyytyä tekosyihin vaan näillä opeilla saat tulosta 100% varmasti.

”Helppohan se on Teidän myydä kun on tuollainen kevätjuhlameininki”

Siis mitä? Eikö kevätjuhlissa nimenomaan ole mukavaa?  Myyntiboosti onkin tunnettu siitä, että asiakkaaseen jätetään unohtumaton vaikutus ja kaupanteko useimmiten näyttääkin siltä, että jotain suurta on tapahtumassa. Miksi mököttää kun voi järjestää kevätjuhlat? Tulevat asiakkaasi huomaavat hyvän fiiliksesi ja asioivat hymyilevien, positiivisten myyjien kanssa 10 kertaa mieluummin kuin haudanvakavien lattiaan tuijottavien tosikoiden kanssa.

”En tykkää työstäni, mutta tarvitsen rahaa enkä kerkeä hankkia uutta työtä”

Tämä kuulostaa samalta kuin sanoisit ”En tykkää työstäni enkä aio tehdä asialle mitään.”  Suomi on täynnä työpaikkoja ja sinun on turha tuhlata aikaasi sellaiseen mistä et pidä. Mikäli tahdot muutosta – tee muutosta. Kukaan ei tule sinua kotoasi hakemaan.

Ei tekosyitä

Nämä lauseet ovat vain esimerkkejä miten tekosyillä voidaan hyvin selittää miksi asioita ei tapahdu. Tälläisiä tekosyitä et tule kuulemaan Myyntiboostin porukassa. Olemme hyväksyneet sen tosiasian, että vastuu itsestämme ja saavutuksistamme on luonnollisesti itsellämme. Kenellä muullakaan se olisi?
Vasta tämän hyväksyttyäsi voit aloittaa itsesi  kehittämisen. Aina ei voi onnistua, mutta mikäli syyttävän sormen sijaan tutkit itseäsi ja syitä epäonnistumiselle mitä todennäköisemmin opit jotain. Seuraavalla kerralla onnistut. Tee itse onnistumisesi.

Kanna vastuu itsestäsi ja lopeta tekosyyt.

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Elisalle myyjäksi?

Etätyö kokeneille myyjille

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!