Ulkoistettu
Asiakaspalvelu

Myynnillinen asiakaspalvelu ulkoistettuna

Moni yritys kohtaa tilanteen, että äkillisesti asiakaspalvelun linjat ovat tulikuumat eikä tekijöitä yksinkertaisesti ole ja näin ollen asiakaskokemus kärsii. Omaa asiakaspalvelu tiimiä ei hetkessä rakenneta ottaen huomioon rekrytointi- ja koulutusajat.

Tästä syystä Myyntiboosti on lanseerannut virallisesti ulkoistetun asiakaspalvelutiimin.

Ulkoistettu asiakaspalvelu on useimmissa tapauksissa huomattavasti tuloksekkaampi ja kustannustehokkaampi ratkaisu kuin rakentaa koko asiakaspalvelu tiimi talon sisäisesti. Ulkoistettu aspa on ennen kaikkea yrityksellesi helpoin tapa kasvattaa ja hallinnoida asiakaspalvelua. Keskity sinä yrityksesi ydinliiketoimintaan – jätä asiakaspalvelu ja tiimin rakennus meille joiden ydinliiketoimintaa on kasata huipputiimi yhteen ja tuottaa tulosta ulkoistetusti ja tehokkaasti.

Asiantuntijat käytössäsi

Toimivan asiakaspalvelun ydin on asiantuntijuus. Perehdytämme tekijämme huolellisesti jotta asiakaspalvelu oikeasti ratkaisee asiakkaan ongelman ja ennen kaikkea tuottaa lisää myyntiä mahtavan asiakaskokemuksen ansiosta.

Tehokas ja skaalattava

Ydinliiketoimintamme on tiimien kasausta, valmentamista ja oikean kulttuurin luontia. Tiimiimme hakeutuu jatkuvasti uusia, innokkaita ja kunnianhimoisia henkilöitä joten asiakaspalvelutiimin skaalaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Myynnillisyys

Tiedämme, että yritys elää myynnillä ja todellisuudessahan asiakaspalvelu on olemassa jotta asiakas säilyy ja ostaa lisää. Tiimimme on rakennettu niin, että asiakaspalvelu pitää myyjien myynnit talossa, mutta myös luo uutta myyntiä.

Ulkoistettu asiakaspalvelu ammattilaisilta

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa ulkoistamalla asiakaspalvelu ammattilaisille. Olemme toimineet myynnin ulkoistuksen parissa 5 vuotta ja tuottaneet yhteistyökumppaneillemme yli 150 000 kauppaa. Tiedämme mitä myynti ja asiakaspalvelu on –  meidän käsissä olet turvassa.

Tilaa uutiskirje

Asiakastyytyväisyys #1

Avoimeksi jääneet ongelmat ja tyytymättömät asiakkaat?

Ei enää.

Varmistamme sen, että asiakkaasi pysyy oikeasti tyytyväisenä ja ongelmat tulee ratkaistua. Olemme sitoneet oman laskutuksemme NPS-mittariin, asiakastyytyväisyyteen, lisämyyntiin ja ratkaistujen keissien määrään.

Pyydä tarjous asiakaspalvelun ulkoistamisesta

Jätä tarjouspyyntö ulkoistetusta asiakaspalvelusta ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

Aleksi RÖNKKÖ

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Etätyö kokeneille myyjille

Valokuitu D2D

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!