Myyntitalo
huipputuloksen tekijöille

Tampereen tuloksellisin myyntijengi

Myyntiboostille takomaan huipputulosta

Olemme toimineet tuloksekkaan myyntityön parissa jo yli 5 vuotta. Myyntiboostilla on tehty jo yli 150 000 kauppaa. Joten tiedämme miten tulosta tehdään ja osaamme opettaa sen myös sinulle. Ei ole sattumaa, että 98% meillä alottaneista myyjistä on onnistunut nostamaan kauppamääriään merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Myyntiboostin tärkeimpiä arvoja ovatkin kova työmoraali ja sitä kautta isojen tuloksien saavuttaminen.

NYT ETSIMME TIIMILÄISIÄ TAMPEREELLE AVATTAVAAN TÄYSIN UUTEEN MYYNTITIIMIIN

Etsimämme tiimiläinen on innostunut oppimaan myyntityön, haluaa menestyä elämässä ja motivoitunut tekemään tulosta myynnin ykköstiimissä. Tiimissä pärjäät mikäli sinulta löytyy asennetta tehdä hyvästä päivästä paras ja huonosta päivästä vähintäänkin hyvä!

Tässä työssä on tarkoitus hankkia asiakkaita sähköyhtiö Helenille. Myytävän tuotteen takana voit seistä täysin ja tuote on sellainen jonka haluat myydä jokaiselle ihmiselle. Pääset Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja sinusta tulee takuuvarmasti myynnin huipputekijä. Tienestit eivät tule jättämään kylmäksi ja tavoiteansiosi onkin yli 7 000 €/kk.

Sijainti: Tampere

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Tilaa uutiskirje

Opi myymään tuloksekkaasti

Tässä työssä hankit uusia asiakkaita sähköyhtiölle. Myyminen tapahtuu joko puhelimitse, tai ständillä ympäri Suomea. Tulet siis tekemään myyntityön tärkeintä ydintehtävää eli asiakashankintaa. Kontaktoit kuluttaja-asiakkaita ja tavoittesi on tehdä heille parempi, edullisempi, ekologisempi ja/tai turvallisempi sähkösopimus. Eli myyjälle maksetaan siitä, että asiakas säästää rahaa tai saa hyötyä edellä mainituilla tavoilla. Myyjän työssä parasta on se, että pystyt aina seisomaan tuotteesi takana ja perustelemaan asiakkaalle hyödyt ja syyt miksi kannattaa ostaa. Myynti tehdään aina tarpeeseen, eikä väkisin tyrkyttämiseen ole tarvetta.

Vaikka varsinainen työ tehdäänkin itsenäisesti niin työ on hyvin yhteisöllistä. Toimistolla on nuorekas ja kannustava ilmapiiri. Tulos ruokkii tulosta, ja meidän toimistolla kaveria ei jätetä pulaan. Toisin sanoen apunasi tuloksen tekoon on yrityksen perustaja, myyntivalmentaja sekä koko muu myyntitiimi. Hyvien tulosten saavuttaminen on taattua.

Mikäli pärjäät tässä työssä niin tulet menestymään missä vain myyntitehtävässä. Tämä on työ mikä kannattaa oppia parhaiden seurassa, koska mikäli osaat tehdä myyntityötä hyvällä tuloksella niin ovet ovat auki aina, kaikkialle.

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

Ymmärrämme, että ihmiset ovat erilaisia ja tavoittelevat eri asioita. Panostamme paljon yhteisöllisyyteen, mutta johdamme yksilöitä yksilöinä. Olipa tavoitteenasi sitten tienata 10 000 €/kk, saada rahat Rolexiin tai kerätä rahat ensimmäiseen sijoitusasuntoon, niin osaamme varmasti auttaa sinua rakentamaan polun tavoitettasi kohti. Tässä tiimissä myydään huipputuotetta, huippuporukassa ja isot tienestit ovat enää sinun aktiivisuudesta ja tahtotilasta kiinni. Tuote ja myyntivalmennus ovat kunnossa.

"Viihdyn Myyntiboostilla, koska rakastan tehdä tulosta"

Mä oon töissä Myyntiboostilla, koska tämä on ainut duuni missä voin seurata omia unelmiani ja tehdä niin paljon fyrkkaa mitä mä haluan. Mä tykkään ständimyynnistä, mä tykkään ihmisistä ja siksi tämä on mulle helppoa työtä. Tärkeintä mulle on myydä hyvää tuotetta, sillä jos mä luotan itseeni ja tuotteeseen niin mulla on kyky vakuuttaa asiakas ja tehdä kaupat maaliin. Mä olen myös hyvä lukemaan ihmisiä ja yleensä näen suoraan ihmisestä, että saanko kaupan aikaiseksi vai en. Aina kun kauppa menee maaliin niin mulle tulee energiaboosti ja se ruokkii lisää kauppaa! Käyn tällä hetkellä armeijaa, mutta silti lomilla käyn myymässä täyttä viikkoa aina, kun voi!

– Tommi Nuutinen, Myyntiboostin myyjä since 2018

Tästä työtehtävästä vastaa:

Saku Koponen

Emme kaipaa sinun cv:täsi. Kerro meille kuka olet ja mitä haluat saavuttaa. Ilmoita itsestäsi joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Palaamme asiaan pian.

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Etätyö kokeneille myyjille

Valokuitu D2D

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!