Ständimyyjäksi Elisan edustajakonseptiin

Hae liittymämyynnin parhaaseen tiimiin

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä myymään liittymiä Myyntiboostin edustajakonseptissa. Tässä työssä yhdistyy vapaus, vastuu ja erittäin hyvät tienestimahdollisuudet. Tulet toimimaan liittymämyyjänä erilaisissa tapahtumissa, marketeissa ja kauppakeskuksissa.

Mikäli sinä haluat kehittyä entistä paremmaksi myyjäksi, tienata erittäin hyvin ja liittyä ständimyynnin menestysjengiin – olet oikeassa paikassa ja nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Ständimyyntiä huipputienesteillä – miksi hakea?

Suomeksi sanottuna tulet myymään Elisan liittymiä ja muita operaattoripalveluita. Työ tapahtuu yhdessä työkavereiden kanssa ympäri Suomea eri kauppakeskuksissa, marketeissa ja tapahtumissa. Myyjällä on mahdollisuus myydä lähes kaikkia operaattorin tarjoamia palveluita ja tuotteet ovat niin hyviä, että asiakkaalla on käytännössä aina tarve jollekkin niistä. Tämä työ ei ole ”tuputusta” tai ”pakkomyyntiä” vaan päinvastoin, jokaisen kaupan jälkeen voit olla ylpeä, koska olet juuri auttanut asiakasta.

Maksettavat provisiot ovat tuntuvia ja toimeentulosta ei tarvitse huolehtia. Heikoimpinakin kuukausina myyjä pääsee yli 3 500 €/kk tuloihin. Ennätyskuukaudet ovat reilusti enemmän.

Muutama fakta tästä työtehtävästä:

Elisan ständimyynti

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Entä jos myyntityö kiinnostaisi, mutta en tiedä pärjäisinkö ilman kokemusta?

Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myyntipisteellä tapahtuva myyntityö ei ole rakettitiedettä ja työssä pääset hyödyntämään omaa persoonaasi ja sosiaalisia taitojasi. Kun ständimyynnin oppii, se on rentoa jutustelua ja neuvottelua asiakkaiden kanssa. Varsinaisesta myynnistä/myyntityöstä opetamme myyjälle kaiken tarvittavan. Mikäli tiedät, että jaksat tehdä töitä oman tilipussin eteen ja myynti on mielestäsi kiinnostavaa niin ständimyynti Myyntiboostilla on elämäsi mahdollisuus. Työssä pääset haastamaan itseäsi joka päivä ja kaupan makuun pääset nopeasti ja satavarmasti.

Myyntityö onnistuu ympäri Suomen eli hakijan paikkakunnalla ei ole merkitystä.

Tästä työtehtävästä vastaa:
Janne Ukkonen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian:

Hae mukaan parhaiden seuraan

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä