Puhelinmyynti on myynnin kuninkuuslaji

puhelinmyynti

Puhelinmyynti herättää tunteita suuntaan jos toiseen, mutta kiistaton fakta on se, että puhelinmyynti on silti yksi tehokkaimmista ellei tehokkain tapa tehdä kauppaa.

Mieti itse: Haluat saada keskusteluyhteyden auki mahdollisimman monelle, mahdollisimman nopeasti – Mitä teet? Tuskin lähettäisit kirjeitä tai sähköposteja ja odottaisit vastauksia, vaan tartut luuriin ja soitat ihmisille. Keskusteluyhteys aukeaa heti ja pääset kertomaan tuotteestasi ja mahdolliset vastaväitteet tulee päin näköä saman tien. Asiakkaan tarve tuotteelle, myyjän taito myydä, myyjän taito käsitellä vasta-argumentit ja innostaa asiakas määrää sen syntyykö kaupat vai ei. Ihan sama syntyykö heti vai ei, mutta keskusteluyhteys on auki ja mahdolliset jatkotoimenpiteet sovitaan tehokkaasti ja kulunut aika mitataan minuuteissa, jonka jälkeen voitkin soittaa jo uudelle ihmiselle ja toistaa saman asian. Mikäli tuote on hyvä ja asiakkaalle perusteltavissa niin kauppaa tulee varmasti.

Puhelinmyyntikö “pakkomyyntiä” – tuskinpa

On aika luopua ajatuksesta, että puhelinmyynti on ”pakkomyyntiä” tai häiriköintiä. Puhelin on vain väline tehdä kauppaa. Yhtä lailla kuin vasara on väline naputtaa nauloja seinään niin puhelin on myyjän tärkein väline hankkia asiakkaita. Se, että yhteydenotto tapahtuu puhelimitse ei tarkoita sitä, että tuote olisi huono. Saatika sitä, että myyjä pakottaa asiakkaan ostamaan tai huijaisi asiakasta millään tapaa. Yhtä lailla asiakasta voidaan huijata puhelimessa, kasvotusten kuin sähköpostitsekin. Epärehellinen toiminta lähtee aina ihmisestä välineen takana eikä puhelinmyynnin tai muun suoramyynnin toteuttaminen tee myyjästä/yrityksestä epärehellistä. Päinvastoin; moni puhelinmyyjä toimii äärimmäisen rehellisesti, koska vain rehellisillä toimintatavoilla myyntityöllä on jatkumoa. Kukaan ei osta myyjältä/yritykseltä kenen maine on pilalla ja ainoat palautteet mitä löytyy on negatiivisia.

Puhelinmyynti huipputasolla on taidetta ja huippumyyjän tavoite on tehdä työnsä niin hyvin, että asiakas suosittelee ja kehuu myyjää myös muille. On hieman eri soittaa asiakkaalle, kun puheluun vastataan ”Olenkin kuullut teistä hyvää.” kuin: ”Olenkin kuullut teistä tarpeeksi pahaa, joten jätetään tämä tähän.”

Joten jos olet harkinnut meneväsi töihin puhelinmyyntiin niin varmista ainakin nämä:

  • Tuote on hyvä ja kohderyhmällä on tarve tälle
  • Tavoitteet ja palkan määräytymisperusteet ovat selkeät
  • Tuotteen hinta on kilpailukykyinen eikä ylikallis
  • Yritys ja sen maine on hyvä
  • Yrityksen toimintatavat ovat rehdit
  • Yritys maksaa hyvän palkkion tehdystä työstä
  • Yrityksen johto tietää mitä ja kuinka tärkeää myyntityö on

Jos nämä ehdot täyttyvät niin puhelinmyynti on yksi parhaista töistä mitä voi tehdä. Toki puhelinmyynnissä niin kuin kaikissa muissakin työpaikoissa on tavoite tehdä tulosta ja ansaita oma työpaikkansa. Parhaat puhelinmyyjät tekevät kauppaa jatkuvalla syötöllä ja palkkakuitit ovat sen mukaisia. En kiistä, etteikö monet kauhutarinat siitä, miten puhelinmyyjä on jäänyt ilman palkkaa voisi olla totta, mutta todennäköisesti näissä yrityksissä on ollut paljon muutakin mätää. Tuotteesta riippumatta huippu puhelinmyyjän työ on arvokasta ja palkkiot kuuluvat olla sen mukaisia.

Paljonko on hyvän puhelinmyyjän palkka?

GET STARTED

0$
Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Miltä kuulostaisi, että sinäkin tienaisit yli 7 000€?
You need to select an item to continue
En usko, että voi tienata 7000 €/kk.

Ok. Tuohon summaan pääseminen on helposti avattavissa numeroilla ja luvut ovat selkeitä. Tiedämme, että kaikilla jotka meille päätyvät on realistinen mahdollisuus päästä tavoitteeseen. Oletko luonteeltasi ahkera ja jaksat tehdä töitä tavoitteiden eteen? Kenties vielä hyvä ottamaan oppia vastaan?

You need to select an item to continue
En kuvailisi itseäni edellämainituiksi.

Selvä. Voit silti tutustua kotisivuihimme ja mikäli herää kysyttävää niin voit olla yhteydessä meihin.

You need to select an item to continue
Tosi hyvältä!

Mahtavaa! Tarjoamme mahdollisuuden huippuhyviin tienesteihin ja sinulta se vaatii oppimiskykyä ja ahkeruutta. Mitä luulet, löytyykö sinulta motivaatiota tavoitella huipputuloja ja asettaa myös tekeminen sille tasolle?

You need to select an item to continue
Hyvä! Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

The final estimated price is :

Summary

Kuvaus Sisältö Quantity Price
Discount :
Total :

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!