Helsingin tuloksellisin myyntijengi

Helen oy myynti

Kykenetkö tekemään huipputulosta?

Myyntiboosti on tuonut myyntialalle uudet standardit ja olemme takoneet huipputulosta jo 5 vuotta putkeen. Tämä on porukka jossa vain parhaat tekijät pärjää. Nyt kasvatamme tiimiämme kahdelle huipputekijällä.

Mikäli sinä kykenet tekemään huipputulosta, motivoidut rahasta ja etsit uutta suuntaa urallesi tai haluat oppia tekemään tulosta parhaiden joukossa niin olet oikeassa paikassa!

Etsimme heittäytymiskykyistä, kunnianhimoista, kovan asenteen omaavaa, rahannälkäistä tuloksen tekijää Helsingin sähkönmyyntitiimiin.

Tässä työssä voit tehdä sekä puhelin- että ständimyyntiä  tai vaikka näiden yhdistelmää. Tarjoamme myyjälle mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi ja paikan tienata reilusti yli 7 000 €/kk. Parhaat myyjät tekevät + 12 000 €/kk.

Sijainti: Pk-seutu

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

GET STARTED

0$
Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Miltä kuulostaisi, että sinäkin tienaisit yli 7 000€?
You need to select an item to continue
En usko, että voi tienata 7000 €/kk.

Ok. Tuohon summaan pääseminen on helposti avattavissa numeroilla ja luvut ovat selkeitä. Tiedämme, että kaikilla jotka meille päätyvät on realistinen mahdollisuus päästä tavoitteeseen. Oletko luonteeltasi ahkera ja jaksat tehdä töitä tavoitteiden eteen? Kenties vielä hyvä ottamaan oppia vastaan?

You need to select an item to continue
En kuvailisi itseäni edellämainituiksi.

Selvä. Voit silti tutustua kotisivuihimme ja mikäli herää kysyttävää niin voit olla yhteydessä meihin.

You need to select an item to continue
Tosi hyvältä!

Mahtavaa! Tarjoamme mahdollisuuden huippuhyviin tienesteihin ja sinulta se vaatii oppimiskykyä ja ahkeruutta. Mitä luulet, löytyykö sinulta motivaatiota tavoitella huipputuloja ja asettaa myös tekeminen sille tasolle?

You need to select an item to continue
Hyvä! Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

The final estimated price is :

Summary

Kuvaus Sisältö Quantity Price
Discount :
Total :

Olemme myyntitalo huipputuloksen tekijöille jossa:

Sähkö on tuotteena simppeli ja sitä tarvitsee kaikki. Sähkönmyynnissä pääset käsiksi isoihin myyntimääriin joka tarkoittaa isoa määrää rahaa. Työ vaatii aktiivista ja ahkeraa asennetta, halua kehittyä myyntityössä ja tienata paljon sekä kykyä ottaa oppia vastaan myyntivalmentajalta. Sen jälkeen vain taivas on rajana.

Tässä työssä myydään Helen Oy:n sähkösopimuksia. Helen on Suomen suurimpiin kuuluva täysin kotimainen energiayhtiö. Yhtiön brändi tunnetaan luotettavuudesta, hyvästä palvelusta ja edullisista sähkösopimuksista.

Olemme toimineet myyntialalla useita vuosia ja tehneet parasta tulosta alusta asti. Tulos ei synny vahingossa, vaan teemme päivittäin oikeita asioita tuloksen eteen. Toimistolla vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen myyjä tukee toisiaan kohti huipputulosta. Tarjoamme uusille myyjille täyden tuen aloitusta varten ja opetamme kaikki tarvittavat tiedot ja taidot mitä tätä työtä varten tarvitset. Tässä työssä oppii myyntityön perinpohjaisesti ja sinulla on mahdollisuus viedä tienestisi aivan uudelle tasolle. Sinulta odotamme positiivista asennetta ja halua oppia myyntityö.

Tiesitkö, että Myyntiboostilla voit tienata 10 000 €/kk?

Kun myyntiä tehdään isosti, niin palkkiotkin kuuluvat olla isoja. Tähän pääseminen ei ole mikään  taikatemppu. Me olemme hioneet toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä useita vuosia ja meillä on valmiit raamit joita noudattamalla ja asiat oikein tekemällä voi päästä jopa 10 000 €/kk ansioihin.

Kuulostaako liian hyvältä?

Sitä se ei ole. Salaisuus on se, että 10 tonnin liksaa et tule saamaan ilmaiseksi. Paljastamme kaikki salaisuutemme mikäli päädyt meille hommiin, mutta yksi asia on varma – isosti tienaaminen vaatii aina isosti töitä.

Ymmärrämme, että ihmiset ovat erilaisia ja tavoittelevat eri asioita. Panostamme paljon yhteisöllisyyteen, mutta johdamme yksilöitä yksilöinä. Olipa tavoitteenasi sitten tienata 10 000 €/kk, saada rahat Rolexiin tai kerätä rahat ensimmäiseen sijoitusasuntoon, niin osaamme varmasti auttaa sinua rakentamaan polun tavoitettasi kohti. Tässä tiimissä myydään huipputuotetta, huippuporukassa ja isot tienestit ovat enää sinun aktiivisuudesta ja tahtotilasta kiinni. Tuote ja myyntivalmennus ovat kunnossa.

Puhelinmyyjä tekee myyntiä

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Saku Koponen

Perustaja

”Minulle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallani ja mahdollisimman hyvin. Juuri tämän takia koen, että yrittäjyys ja myyntityö sopivat minulle parhaiten.

Ennen Myyntiboostia olen ollut lukuisissa eri myyntifirmoissa töissä ja näin jälkikäteen todettuna harvassa yrityksessä oikeasti opetettiin myymään tai asettamaan tavoitteita saatika autettiin yksittäistä myyjää juuri missään. Myyntityö oikealla tasolla vaatii tekijältään paljon ja sen takia halusimme luoda paikan, jossa henkilöt joilla on isot tavoitteet ja haluavat elämältään paljon saisivat mahdollisimman hyvät olosuhteet ja parhaan tuen tekemiselleen.


Minä tiedän miten myynnissä tehdään tulosta ja osaan auttaa jokaista kaivamaan parhaan potentiaalinsa irti. Vuosien kokemuksella uskallan myös luvata, että mikäli asennetta ja kiinnostusta myyntityöhön löytyy niin lähes jokaisesta on mahdollista tulla vähintään hyvä myyjä. Minun opissa myyntityön oppiminen ei varmasti ole kaikista kevyintä läpsyttelyä, mutta takuulla tehokasta ja palkitsevaa. Töitä joutuu tekemään tulosten eteen, mutta myös epäonnistuminen ja tyhmien kysymysten esittäminen on sallittua. Varmaa on se, että henkisesti & fyysisesti hyvinvoiva myyjä myy enemmän kuin huonosti voiva. Sen takia koen tärkeäksi, että tunnen myyjät edes jollain tasolla myös henkilökohtaisesti. Jotta pitkäjänteinen hyvä myyntitulos on mahdollista, on vapaa-ajan ja työajan oltava balanssissa. Tämän johdosta meiltä saa jatkuvaa tukea sekä työ- että vapaa-ajan asioihin.

Tärkeää minulle on myös se, että jokainen uskoo itseensä ja Myyntiboostiin ja voi oikeasti olla ylpeä siitä, että työskentelee juuri meillä. 

Tavoitteeni on saada enemmän ihmisiä tykkäämään työstään ja tekemään sitä oikealla asenteella sekä löytämään oman vision elämään. Oli se sitten myyntityön oppiminen, taloudellinen riippumattomuus, ihmisten auttaminen tai muuta vastaavaa niin uskallan luvata, että viemme sinua eteenpäin.”

Ota yhteyttä: +358 40 1783361

Aleksi Rönkkö

Perustaja

"Minun nimeni on Aleksi Rönkkö ja olen Myyntiboostin toinen perustaja. Pikkupojasta lähtien minua on aina kiinnostanut kaupanteko ja monen mutkan kautta tutustuttiin Sakun kanssa myynnin merkeissä. Näkemykset siitä miten myyntityössä ja elämässä pärjää kohtasi täydellisesti, joten päätettiin perustaa Myyntiboosti jotta voitaisiin auttaa muitakin nuoria menestymään. Tavoitteena oli ja on edelleen se, että myynnin ohessa saadaan tehtyä kaikista Myyntiboostilaisista taloudellisesti riippumattomia. Saattaa kuulostaa huvittavalta nuoren klopin höpötykseltä, mutta olen onnistunut siinä itse ja uskallan luvata, että meiltä saat siihen vähintäänkin erinomaiset eväät.

Tosielämässä menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa, joten mistään yön yli menestystarinasta on turha haaveilla. Ei tänään eikä huomenna. Siksi on tärkeää että hommia tehdään intohimolla ja aidosti ”rakkaudesta lajiin”. Mun tehtävä on siis Myyntiboostilla löytää se sun laji ja auttaa kehittymään siinä. Oli se sitten ständi tai puhelinmyynti, tehdään töitä suomen suurimpien yritysten kanssa sekä sähkö että operaattori alalla, jotta voidaan tarjota kuluttajille mahdollisimman hyvät ratkaisut niiden ongelmiin. Kun myymänsä tuotteen voi laittaa vaikka omalle mummolle, on myyminen mukavaa ja siitä saa kiksejä joka päivä!

Tykkään tehdä töitä, mutta välillä pitää myös osata löysätä ja nollata akkuja. Vapaa-ajalla kaikki adrenaliinintäyteinen moottoriurheilu ja erilaiset rakennusprojektit pitää mielen virkeänä ja jalat maassa."

Ota yhteyttä: +358 50 4073426

Oletko valmis myymään?

Myynti ei ole rakettitiedettä ja osaamme opettaa myynnin salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään myynnissä nextille levelille niin tämä paikka on sinua varten.

Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myytävä tuote ja myyntiprosessi on helppo omaksua ja perehdytämme jokaisen myyjän huolellisesti. Hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa myyntikokemusta.

Toimipiste sijaitsee Pohjois-haagassa ja ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Tästä työtehtävästä vastaa:
Aleksi Rönkkö

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian:

Aloita tienaaminen hakemalla paikkaa

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä