Puhelinmyyntiä
etätyönä

Puhelinmyynti etätyö

Tee etätyötä ja tienaa jopa yli 6 000 €/kk

Myyntiboosti on myyntitalo huipputuloksen tekijöille ja olemme tehneet kovinta tulosta jo 5 vuotta. Syy miksi meillä viihdytään on laadukas myynninvalmennus ja parhaat tuotteet, jotka mahdollistaa myyjälle todella reilun ansiotason. Myynnin etätiimissä tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä mistä tahansa ja tienata erittäin hyviä summia. Myynti onnistuu täysin etänä – asuitpa sitten Suomessa tai muualla päin maailmaa.

Myytävä tuote on sähköyhtiöiden parhaimmistoa ja tuntuvien provisioiden ansiosta tienestimahdollisuudet ovat merkittävän hyvät. Etämyyntitiimissä myyntiä saat tehdä kotona tai missä ikinä haluatkin. Hommat tulee kuitenkin ottaa tosissaan ja tähän tiimiin etsitään tekijämyyjiä. Mikäli omaat jo kokemusta myynnistä ja haluat tienata isosti niin olet löytänyt oikean paikan – jatka lukemista

Etsimme tiimiin kokeneempia puhelinmyyjiä jotka tietävät mitä tuloksenteko vaatii ja mitä puhelimessa työskentely on. Vastineeksi pääset tekemään hommia huipputiimissä, ja saat myytäväksi sähköalan parhaan tuotteen. Provisiomalli on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä työssä ahkeralle myyjälle realistinen tavoitepalkkio on yli 6 000 €/kk.

Tienaa paljon tekemällä myyntityötä mistä ikinä haluatkaan

Sähkösopimuksen myynti puhelimessa on simppeliä ja myytävä tuote on oikeasti hyvä. Käytännön tasolla myyt asiakkaalle luotettavaa brändiä, toimivaa yhtiötä ja turvallisempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Asiakkaan näkökulmasta sähkösopimuksen vaihtaminen on vaivatonta ja hyötyjä tulee hinnan putoamisen lisäksi useita. Suomeksi sanottuna myyjä saa rahaa siitä, että auttaa asiakasta valitsemaan itselleen paremman sopimuksen. Työ ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä vaan asiakkaalle hyötyjen tarjoamista.

Etsimme kokopäiväistä myyjää, joka haluaa kehittyä myyjänä ja päästä isoihin ansioihin. Duunia saat tehdä mistä tahansa, mutta myynnin nälkää ja draivia pitää olla! Myyjä perehdytetään työhön kattavasti, mutta etätiimiin etsimme lähtökohtaisesti jo myynnistä kokemusta omaavaa tekijää. Työhön tarvitset vain tietokoneen ja kuulokkeet.

Myytävä tuote on sähköyhtiöiden ykkönen Helen Oy. Helen on luotettava, täysin kotimainen ja alan vanhimpia sähköyhtiöitä. Helen myy sähkösopimuksia ympäri Suomen ja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Myytävä tuote on sellainen, jonka takana myyjä voi aina seistä ja kun saat tehtyä kaupan niin sinun ei tarvitse pyytää anteeksi – päinvastoin asiakas kiittää sinua.

Tilaa uutiskirje

Meillä on myynnin etätiimi jossa:

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat kylmämyynnin valmentajat

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

0 +
Vuoden kokemus
0 +
Huippumyyjää koulutettu nollasta

Tilaa uutiskirje

Etätiimiläiseltä odotamme:

Meidän etätiimissä tehdään sellaisia tuloksia mitä muualla ei uskota todeksi. Tämä johtuu pääosin siitä, että uskomme kovaan työntekoon joten tähän pestiin etsimme vain henkilöitä jotka kykenevät tekemään töitä myös yksin mistä ikinä haluatkaan. Työ vaatii selkärankaa ja fakta on se, että isot ansiot eivät tule ilmaiseksi vaan luurin tulee nousta. Olemme valmiita opettamaan huipputuloksen tekoon ja menestymiseen vaadittavat taidot jokaiselle, jolla on halua oppia ja työmoraalia viedä opit käytäntöön.

Etätiimissä ei kuitenkaan lasketa tehtyjä työtunteja vaan tuloksia. Emme silti etsi henkilöä joka haluaa tehdä satunnaisesti töitä vaan henkilöä joka haluaa elää vapaasti, mutta kuitenkin tehdä töitä tosissaan ja tuloksekkaasti. Etsimämme myyjä omaa kokemusta suoramyynnistä +6kk ajalta ja osaa johtaa myös itseään sekä osaa noudattaa selkeää työnteon rutiinia.

Tästä työtehtävästä vastaa:

Matias Malinen

Emme kaipaa CV:täsi vaan kerro meille mieluiten mitä osaat ja mitä haluat saavuttaa.

Ilmoita itsestäsi joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Töihin Myyntiboostille?

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

TÄHÄN työhön hakeneet
ovat lukeeneet näitä

Asioita myyntityöstä, yrittäjyydestä ja myyntialan ajankohtaisimmista asioista.

Täältä voit lukea esimerkiksi mitä myyntityö huipputasolla vaatii tai minkälainen on hyvä myyjä. Blogissa myös vinkkejä myyntiin ja buukkaukseen.

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta

Lue artikkeli

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Etätyö kokeneille myyjille

Valokuitu D2D

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!