Tampereen tuloksellisin myyntijengi

Puhelinmyynti & ständimyynti

Helen oy myynti

Onko sinusta tekemään huipputulosta?

Olemme myyntitalo huipputuloksen tekijöille ja 98% meillä alottaneista myyjistä on nostanut omaa tulotasoaan ensimmäisen 2kk aikana. Huipputuloksia, isoja tienestejä, kova työmoraali, osaavin myyntivalmennus, etenemismahdollisuudet – näistä asioista Myyntiboosti tunnetaan.

Mikäli sinä kykenet tekemään huipputulosta, motivoidut rahasta ja etsit uutta suuntaa urallesi tai haluat oppia tekemään tulosta parhaiden joukossa niin olet oikeassa paikassa!

Etsimme heittäytymiskykyistä, kunnianhimoista, kovan asenteen omaavaa, rahannälkäistä tuloksen tekijää Tampereen sähkönmyyntitiimiin.

Tässä työssä voit tehdä sekä puhelin- että ständimyyntiä  tai vaikka näiden yhdistelmää. Tarjoamme myyjälle mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi ja paikan tienata reilusti yli 7 000 €/kk. Parhaat myyjät tekevät + 12 000 €/kk.

Sijainti: Tampere

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Hyppää myynnin huipputasolle ja vie tienestisi nextille levelille

Sähkösopimukset on parasta mitä puhelimessa voi myydä. Sähkönmyynnissä opit myymään, tienaat hyvin ja opit neuvottelemaan asiakkaiden kanssa. Tavoitteenasi on tehdä asiakkaalle parempi, edullisempi, ekologisempi, ja/tai turvallisempi sähkösopimus. Eli myyjälle maksetaan siitä, että asiakas säästää rahaa tai saa hyötyä edellä mainituilla tavoilla. Sähkönmyyjän työssä parasta on se, että pystyt aina seisomaan tuotteesi takana ja perustelemaan asiakkaalle hyödyt ja syyt miksi kannattaa ostaa. Myynti tehdään aina tarpeeseen, eikä väkisin tyrkyttämiseen ole tarvetta.

Sähkö on tuotteena simppeli ja sitä tarvitsee kaikki. Sähkön myynnissä pääset käsiksi isoihin myyntimääriin joka tarkoittaa isoa määrää rahaa. Työ vaatii aktiivista ja ahkeraa asennetta, halua kehittyä myyntityössä ja tienata paljon sekä kykyä ottaa oppia vastaan myyntivalmentajalta. Sen jälkeen vain taivas on rajana.

Tässä työssä myydään Helen Oy:n sähkösopimuksia. Helen on Suomen suurimpiin kuuluva täysin kotimainen energiayhtiö. Yhtiön brändi tunnetaan luotettavuudesta, hyvästä palvelusta ja edullisista sähkösopimuksista.

Tee työtä mikä palkitsee

Kun myyntiä tehdään isosti, niin palkkiotkin kuuluvat olla isoja. Tähän pääseminen ei ole mikään  taikatemppu. Me olemme hioneet toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä useita vuosia ja meillä on valmiit raamit joita noudattamalla ja asiat oikein tekemällä monet ovat päässeet yli 10 000 €/kk ansioihin.

Kuulostaako liian hyvältä?

Sitä se ei ole. Salaisuus on se, että 10 tonnin liksaa et tule saamaan ilmaiseksi. Paljastamme kaikki salaisuutemme mikäli päädyt meille hommiin, mutta yksi asia on varma – isosti tienaaminen vaatii aina isosti töitä.

Ymmärrämme, että ihmiset ovat erilaisia ja tavoittelevat eri asioita. Panostamme paljon yhteisöllisyyteen, mutta johdamme yksilöitä yksilöinä. Olipa tavoitteenasi sitten tienata 10 000 €/kk, saada rahat Rolexiin tai kerätä rahat ensimmäiseen sijoitusasuntoon, niin osaamme varmasti auttaa sinua rakentamaan polun tavoitettasi kohti. Tässä tiimissä myydään huipputuotetta, huippuporukassa ja isot tienestit ovat enää sinun aktiivisuudesta ja tahtotilasta kiinni. Tuote ja myyntivalmennus ovat kunnossa.

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

Tampere myyntityö

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Oletko valmis hyppäämään seuraavalle tasolle?

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulojaan merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole sattumaa vaan olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta. Osaamme opettaa myynnin tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua varten.

Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myytävä tuote ja myyntiprosessi on helppo omaksua ja perehdytämme jokaisen myyjän huolellisesti.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta odotamme kovaa asennetta, työmoraalia ja halua oppia huipputason myyntityö.

Toimipiste sijaitsee Tampereen Nekalassa, ja ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 50 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

Tästä työtehtävästä vastaa:
Saku Koponen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Hae mukaan parhaiden tekijöiden seuraan

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Voit hakea työtä myös soittamalla suoraan ylläolevaan numeroon.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä