Myyntiboosti laajenee – Markkinointiboosti palvelee verkkosivujen parissa

markkinointi - tiimi - digimarkkinointi - verkkosivun tekijä - tekijä verkkosivuille

”Myyntiboosti on vuonna 2018 perustettu myyntitalo huipputuloksen tekijöille. Liikevaihto vuonna 2021 oli 2,8milj€ ja kasvu jatkuu kovaa vauhtia. Olemme vuosien aikana tuoneet yritysasiakkaillemme jo yli 150 000 asiakasta ja Myyntiboosti on yritysten keskuudessa pidetty myynnin yhteistyökumppani. Teemme työt kovalla työmoraalilla ja tinkimättömällä laadulla, todisteena tyytyväiset asiakkaat. Myyntiboosti on alansa suunnannäyttäjä ja olemme luoneet alalle uudet standardit ja toimintamallit. Meidän porukassa viihtyy mikäli tahtoo tehdä paljon töitä ja nauttia huipputuloksesta.”

Myyntiboosti X Markkinointiboosti – tulokset jatkossa saataville laajemmalle kohderyhmälle

Olemme vuosia palvelleet tarkasti valittuja ja pelkästään suuria yrityksiä myynnin ulkoistuksen parissa. Nyt ylpeänä kerromme, että Myyntiboosti Oy laajentaa yritysasiakkaiden myynnin kasvatusta palvelemalla jatkossa myös verkkokehitys ja digipuolella. Näin ollen tulemme tarjoamaan asiakashankinta ja myynnin kasvu palveluita myös pienemmille yrityksille.

Verkkokehityspuolella meidät tunnetaan nimellä Markkinointiboosti Oy. Markkinointiboosti tarjoaa jatkossa kaikki digimarkkinointipalvelut saman katon alta, taatulla tulostakuulla.

Erikoisalaamme on: myyntiä kasvattavat verkkosivut, kauppaa tuottavat verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja muut markkinointipalvelut.

Markkinointiboosti on perustettu, jotta sinun verkkosivusi myy

Perustimme yrityksen, koska digipuolella on paljon lunastamatonta potentiaalia. Meillä on kasassa tiimi joka ei kuule sanoja ”Ei tuo toimi” ”Sitä on kokeiltu jo, ei kannata enää”, ”Ala on niin kilpailtu, ei kannata”, “Eihän me nyt noin uskalleta tehdä”.

Tiimimme on se, joka on jo lunastanut potentiaalia sellaisesta paikasta josta muut eivät sitä löytäneet. Kaivamme ja louhimme, kunnes tulokset tulevat esille. Teemme töitä lopputuloksen eteen ja niin kuin yritysten luonteesta saattaa jotain päätellä, nautimme myynnistä ja markkinoinnista. Emme puuhastele muuta vaan keskitymme kahteen asiaan jota osaamme. Myynti ja markkinointi. Näitä me teemme ja näissä me tuotamme tulosta.

150 000 tehtyä kauppaa yhteistyökumppaneille?

Kyllä. Sen me olemme tehneet vuosien varrella ja teemme koko ajan lisää. Ei kikkakolmosilla, vaan opiskelluilla taidoilla ja raa-alla sekä systemaattisella työnteolla.

250% myynnin kasvu uusituilla verkkosivuilla?

Kyllä, sen teimme myös. Työskentelimme pahimmillaan (parhaimmillaan) 24 tuntia putkeen, kehittämässä ratkaisua ja luomassa uutta. Nukuimme ja jatkoimme seuraavana päivänä. Lopputulos miellytti ja julkaisimme sivuston pihalle. Lopputuloksen luitkin jo yläpuolelta.

3000% ROI somemarkkinoinnilla?

Tätä emme kaikille voi luvata, mutta luit oikein. Onnistunut somekampanja tuotti tulosta ja uskot varmasti, jos kerromme, että asiakas oli oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli tahdot esiintyä verkossa sillä tavalla millä kuuluu.

Me tahdomme tehdä tulosta ja olemme valmiita rakentamaan myös sinulle toimivan ja myyvän verkkosivuston. Tehdään siitä sellainen, jota kehtaa myös markkinoida. Halutessasi hoidamme myös sen.

Pitemmittä puheitta, ollaan yhteyksissä.

– Markkinointiboostin tiimi.

Tutustu Markkinointiboostiin tästä

 

 

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!