Myyntitalo huipputuloksen tekijöille

Myyntiboosti luo menestyjiä

Halusimme luoda paikan myyjiä varten jotka haluavat tehdä tulosta parhaiden seurassa. Nyt työllistämme yli 40 myynnin huipputekijää ja vuoden 2021 liikevaihtomme on 2,8milj€.

Meillä pääset myymään todistetusti hyviä tuotteita sekä B2C, että B2B-myynnin parissa.

Olemme myynnin yhteistyökumppani Suomen suurimmille yrityksille ja teemme yhteistyötä mm. Helenin, Vattenfallin ja Elisan kanssa sekä mielenkiintoisten b2b-yritysten kanssa. Myyntiboosti on hankkinut yhteistyökumppaneilleen jo yli 150 000 asiakasta.

Teemme työt kovalla työmoraalilla ja tinkimättömällä laadulla, todisteena tyytyväiset asiakkaat. Myyntiboosti on alansa suunnannäyttäjä ja olemme luoneet alalle uudet standardit ja toimintamallit. Meidän porukassa viihtyy mikäli tahtoo tehdä paljon töitä ja nauttia huipputuloksesta.

Myyjille tarjoamme mahdollisuuden menestyä ja tienata erittäin hyvin. Porukkaan mahtuu sekä kokemattomia, että kokeneempia myyjiä. Työ soveltuu vain kokopäivätyöksi tai kesätyöksi mikäli pystyt työskentelemään vähintään 4kk.

Mahdolliset positiot: myyntiä puhelimitse, ständimyynti, B2B-bookkaus ja B2B-myynti.

Sijainnit: PK-seutu, Pirkanmaa, Oulu

Puhelinmyyjäksi vai ständimyyjäksi?
Ständimyyjät tienaa

Opi myymään tuloksekkaasti

Etsimme henkilöä joka haluaa menestyä elämässä ja keskittyä tekemään tulosta ja rahaa. Jos sinulla on kova asenne, kyky heittäytyä, tavoitteita työelämän saralla niin hae mukaan Myyntiboostille. Odotamme tekijältä motivaatioa oppia myyntityö ja halua viedä oma tekeminen nextille levelille.

Vastineeksi tarjoamme nuorekkaan ja innokkaan myyntiyhteisön joka kasvattaa myös omaa motivaatiotasi. Pääset mukaan Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja opit myynnistä varmasti sellaista mitä et muualla opi. Jatkossa osaat tehdä tulosta siellä, missä muut eivät edes yritä.

Vaikka varsinainen työ tehdäänkin itsenäisesti niin työ on hyvin yhteisöllistä. Tiimissä on nuorekas ja kannustava ilmapiiri. Tulos ruokkii tulosta, ja meidän porukassa kaveria ei jätetä pulaan. Toisin sanoen apunasi tuloksen tekoon on yrityksen perustaja, myyntivalmentaja sekä koko muu myyntitiimi. Hyvien tulosten saavuttaminen on taattua.

Mikäli pärjäät tässä työssä niin tulet menestymään missä vain myyntitehtävässä. Tämä on työ mikä kannattaa oppia parhaiden seurassa, koska mikäli osaat tehdä myyntityötä hyvällä tuloksella niin ovet ovat auki aina, kaikkialle.

 

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

 

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on aina myyntipäällikkö joka on valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Itse työ tehdään yksin, mutta hyvä tiimi ympärillä jeesaa myös sinut huipputuloksiin.

B2B myynnin tiimi

"Viihdyn Myyntiboostilla, koska rakastan tehdä tulosta"

5/5

Jos mun pitäisi nyt lähteä nollasta myyntitöihin niin etsisin sellaisen paikan, jossa oikeasti tehdään tulosta hyvällä draivilla. Jos sä haluut olla menestyjä, tehdä paljon rahaa ja saavuttaa sun tavoitteita sun pitää olla valmis tekemään paljon töitä. Ihan sama onko hyvä vai huono päivä niin mä annan kaikkeni. Saattaa kuulostaa raa-alta mutta niin se menee. Silleen sitä tulosta syntyy. Jotta myynnissä voi menestyä niin ei sun tarvi olla valmiiks mikään superstara, vaan kaiken oppii kun on valmis kuuntelemaan muilta ja tekee perässä. Myyntityössä työmoraali ja se kuinka motivoitunut oot saavuttamaan asioita ratkaisee paljon. Tää on duuni mikä kannattaa oppia, koska tän jälkeen pärjää missä tahansa. Myyntiboosti on antanut mulle paljon ja mä viihdyn täällä, koska myyntityö ja tuloksen teko on mun juttu!

B2b-buukkaus - buukkaaja - buukkari - bookkari - bookkaaja

Oletko valmis myymään?

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulostaan
merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole sattumaa vaan
olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä
tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta. Osaamme opettaa myynnin
tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis
hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua
varten.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja
hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa
kokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme jokaisen myyjän työhön
huolellisesti. Hakijalta odotamme kovaa asennetta, työmoraalia ja halua
oppia huipputason myyntityö.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 40 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

Myyjän terveiset hakijalle:

Tästä työtehtävästä vastaa:
Saku Koponen

Emme odota cv:täsi vaan kerro meille kuka olet ja mitä haluat saavuttaa. Jätä hakemus lomakkeen kautta tai soita suoraan alla olevaan numeroon:

Hae mukaan parhaiden tekijöiden seuraan

Myyntiä kannattaa tehdä parhaiden seurassa, joten tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Voit hakea työtä myös soittamalla suoraan ylläolevaan numeroon.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!