Myyntiboostin vuosi 2020 – edes korona ei pysäytä kasvokkain myyntiä

ständimyynti on tehokasta

Viime vuosi alkaa olemaan pikkuhiljaa paketissa ja on taas aika tarkastella yhteisiä aikaansaannoksia viimevuoden osalta, jonka voidaan väittää olleen jokseenkin historiallinen Covid-19 kriisin vuoksi. Pessimistisimmät olisivat voineet keväällä väittää, että kohta tulee kylmää kyytiä toimijoille, jonka liikevaihdosta 100% on syntynyt kasvokkain tapahtuneesta myyntityöstä. Keväällä kriisin eskaloituessa olimme kuitenkin valmiina painamaan entistä enemmän hommia ja muuttamaan toimintatapojamme yhteistyökumppaneiden kanssa nopealla aikataululla, joka tuotti kaupallista menestystä välittömästi. Myyntityö on 100% kiinni uskosta omaan tekemiseen, joten varsinkin näinä erikoisina aikoina on äärimmäisen tärkeää muistaa omat tavoitteet joka aamu sängystä noustessaan.

Työskentele ständimyyjänä

Oli koronaa tai ei niin vuosien mittaan ständimyynti on muuttunut myös osaltaan haastavammaksi.  Tästä huolimatta olemme halunneet alusta asti luoda Myyntiboostille voittamisen kulttuurin, teräksisen työmoraalin ja kovan luottamuksen omaan tekemiseen. Ajan saatossa olemme asettaneet alalle uudet standardit niin työmäärän kuin tulostenkin suhteen, samalla kun toimintatapoja ovat kopioineet niin uudet kuin vanhemmatkin toimijat. Joku saattaisi pitää tätä myös onnistumisena, mutta paras tulos syntyy keskittymällä 100% omaan tekemiseen. Toimintatavat voit kopioida, mutta asennetta ja intohimoa et.

Onnistumisia tuli myös viimevuonna, vaikka vuoden takainen liki 300% kasvu vaihtui vain reiluun 45% kasvuun. Kehitettävää jäi kuitenkin niin telemyynnin kuin ständimyynninkin puolella, joten näistä on hyvä jatkaa tänä vuonna jahtaamaan taas kolminumeroisia kasvuprosentteja! Myynnissä on onneksi se hyvä puoli, että aina voi ja pitää kehittyä!

Korona tulee näillä näkymin jylläämään jatkossakin, joten tänäkin vuonna voittava valinta on usko omaan tekemiseen ja halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitoksia kaikille yhteistyökumppaneille menneestä vuodesta ja tehdään tästä vuodesta entistä menestyksekkäämpi!

GET STARTED

0$
Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Millaisesta myyntityöstä olet kiinnostunut?
You need to select an item to continue
Kasvokkain myynti

Mahtavaa. Meillä pääset ständille myymään joko sähkösopimuksia tai puhelinliittymiä. Tuotteet ovat huipputasoa ja niiden takana on helppo seistä. Tuntuvat provisiot takaavat hyvät tienestimahdollisuudet. Oletko sinä valmis kehittymään myyjänä ja viemään tekemisen uudelle tasolle?

You need to select an item to continue
Puhelinmyynti

Loistavaa! Puhelimessa on mukava tehdä kauppaa. Meillä pääset myymään alan parhaimpia sähköyhtiöitä ja tuotteen tarve on helppo perustella asiakkaalle. Oletko sinä valmis kehittymään myyjänä ja viemään tekemisen uudelle tasolle?

You need to select an item to continue
Meillä on sinulle myyjän paikka avoinna!
Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

The final estimated price is :

Summary

Kuvaus Sisältö Quantity Price
Discount :
Total :

#korona ei pysäytä Myyntiboostia

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!