Kokemuksia Myyntiboostista – Ollin tarina

Miten pärjätä Myyntiboostilla?

Minulle aina tärkeimpiä elämän perusasioita ovat olleet sosiaaliset taidot,  ihmisten kanssa toimeen tuleminen ja aktiivisuus. Tämä on päällimmäinen syy sille, miksi tajusin juuri myyntitöiden olevan minun alaani. 20 vuotta toimin myyntimiehenä vailla tuotetta mitä myydä.

Olen aina uskonut siihen, että kun tavoittelee jotain, voi sen myös saavuttaa, eikä se ole pelkkä klisee. Teen myös aina elämässäni omaan uraani ja unelmiini johtavat asiat itseäni varten. Ei johda tyytyväisyyteen mikäli toimii, miten joku lähipiirissä toivoisi minun toimivan.  Unelmointi ei ole kannattavaa, jos ei ole valmis toimimaan niiden mukaisesti.

Kun nämä arvoni kohtasivat Myyntiboostin kanssa, ei ollut epäselvää, että olen mukana tässä remmissä. Minuun luotettiin ja minulle opetettiin kaikki, mitä myyntimiehen tuleekin tietää. No, ei nyt ihan kaikkea kerralla, sillä joka päivä oppii uutta ja nopeasti opin myös kehittämään itseäni. Jo ensimmäisen kuukauden aikana pääsin huippumyyjän tuloksiin, joka todisti jälleen myös myynnissä pärjäämisen olevan taitojen lisäksi asenne ja luonnekysymys.

Uutena agendana minulle tuotiin tietysti myös työmoraalin tärkeys. Heti ymmärsin mistä on kysymys. Niinkuin aiemmin mainitsinkin, unelmat voi saavuttaa, jos toimii niiden tarpeiden mukaisesti. Kova työmoraali on alusta asti pysynyt kyydissä. Selkärankaakin siis löytyy.

Mitä niihin unelmiini tulee, lista on aika pitkä. Minulla tietysti on konkreettisiakin unelmia, kuten hankintoja, euroja, lukemia… Moniin niistä olenkin jo päässyt, mutta ei todellakaan voi tyytyä. Myyntiboosti urani aikana olen myös saanut uutta perspektiiviä järkevään taloudenhallintaan ja sijoittamiseen. Sijoittaminen on ollut osa elämääni jo ennen myyntiuraani, mutta nyt ne kävelevät käsikädessä arjessani.  En ole erikseen niin päättänyt, mutta joka aamu töihin herätessäni käy mielessäni ainakin jokin asia, minkä vuoksi lähden sorvin ääreen. Se toimii ainakin omalla kohdallani äärettömän kovana motivaattorina.

Meidän firmassa siistiä on se, että vaikka porukassa on erilaisia ihmisiä, niin kaikilla on yhteisiä päämääriä elämässä. Kaikki jotka meillä ovat hommissa, ovat sitoutuneita itsensä kanssa toteuttamaan omia unelmiaan. Koko porukka pitää yhtä ja hauskaa säännöllisin väliajoin, jonka lisäksi kaikissa tiimeissä on hyvä draivi. Omille tiimiläisilleni painotan näitä käsittelemiäni aiheita. Päivittäisessä arjessa päällimmäisenä ovat positiivisuus, luja asenne ja unelmien tavoitteleminen. Tuo kaikki on myyjän vastuulla. Myyntitaidot taas ovat meidän, ketkä niitä myyjille opettavat. Tämä hyvin yksinkertainen yhtälö  johtaa parhaaseen myyntitulokseen.

– Olli Rautaporras, Myyntipäällikkö, Tampere

GET STARTED

0$
Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Millaisesta myyntityöstä olet kiinnostunut?
You need to select an item to continue
Kasvokkain myynti

Mahtavaa. Meillä pääset ständille myymään joko sähkösopimuksia tai puhelinliittymiä. Tuotteet ovat huipputasoa ja niiden takana on helppo seistä. Tuntuvat provisiot takaavat hyvät tienestimahdollisuudet. Oletko sinä valmis kehittymään myyjänä ja viemään tekemisen uudelle tasolle?

You need to select an item to continue
Puhelinmyynti

Loistavaa! Puhelimessa on mukava tehdä kauppaa. Meillä pääset myymään alan parhaimpia sähköyhtiöitä ja tuotteen tarve on helppo perustella asiakkaalle. Oletko sinä valmis kehittymään myyjänä ja viemään tekemisen uudelle tasolle?

You need to select an item to continue
Meillä on sinulle myyjän paikka avoinna!
Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

The final estimated price is :

Summary

Kuvaus Sisältö Quantity Price
Discount :
Total :

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Hyvä myyjä, onko sellaista?

Hyvä myyjä on valitettavan monimuotoinen määritelmä ja moni on varmasti kuullut puhuttavan, että yritykset etsivät ”hyvää myyjää” tai jopa ”huippumyyjää”. Tai vastaavasti: oletko kuullut kaverisi,

Lue lisää >>
Asenteen merkitys myyntityössä

Asenne myyntityössä

Mitä tarkoittaa hyvä asenne, myyjän asenne jne.. Monesti työpaikkailmoituksissa haetaan hyvän asenteen omaavaa tyyppiä ja myyntityössä painotetaan asenteen merkitystä. Hyvä asenne on suurin ero huonon

Lue lisää >>
Avaa chat
Tarvitsetko apua?
Myyntiboosti
Moi! Laita meille viestiä jos heräsi kysyttävää tai haluat hakea duunia!