Kevytyrittäjyys – Myyntityötä kevytyrittäjänä?

Kevytyrittäjä myyntityö

”Kevytyrittäjäksi lähteminen oli paras päätös ikinä. Olen tehnyt myyntiä jo muutaman vuoden ja pakko sanoa, että tämä malli sopii myyntityötä tekevälle kaikista parhaiten.”

“Olen tehnyt myyntityötä pidempään ja vaihdoin kevytyrittäjäksi. Huomasin heti, että tämä on minua varten ja nopeasti perustinkin oman y-tunnuksen. Olen tuplannut tuloni edelliseen työhön verrattuna.”

“Olen kevytyrittäjä ja teen myyntityötä laskuttamalla provisioni laskutuspalvelun kautta. Kokemukseni on erittäin positiivinen ja suosittelen mallia kaikille. Työ vaatii paljon enemmän vastuuta, mutta vastineeksi tienaa enemmän ja antaa vapautta tehdä työtä joustavammin ja enemmän.”

– Kevytyrittäjien kokemuksia myyntityöstä joka tapahtuu laskutuksella.

 

Kevytyrittäjyys on uudenlainen tapa tehdä työtä

Kevytyrittäjänä työskentelet itsenäisesti toimeksiantajallesi. Voit vapaasti valita mitä työtä teet ja kenelle. Esimerkiksi myyntityötä tekevälle henkilölle kevytyrittäjyys on mainio tapa tehdä duunia. Myyntialalla käytetään lähes aina tulospalkkausta joten miksi et hyödyntäisi kevytyrittäjyyden tuomia etuja. Käytännössä myyntityötä tekevälle tämä malli tarkoittaa lisää vapautta toteuttaa työ, isompaa provisiota ja joustavuutta työaikoihin. Toki kevytyrittäjyys tuo mukanaan lisää vastuuta. Toimeksiantaja auttaa ja valmentaa sinua työnteossa, mutta sinä itse olet vastuussa siitä, että jalka liikkuu ja töissä ollaan silloin kun on sovittu.

Kevytyrittäjyys on nimensä veroisesti kevyt tapa tutustua ja kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjänä toimiminen ei vaadi sinulta yrityksen perustamista eli voit lopettaa kevytyrittäjänä toimimisen milloin tahansa. Työsuhteessa palkka kilahtaa sinun tilillesi ilman toimenpiteitä. Kevytyrittäjänä vastaat itse ansiosi laskuttamisesta toimeksiantajalta. Laskutus on hyvin simppeliä ja kestää vain muutaman minuutin. Laskutus tapahtuu vapaavalintaisen laskutuspalvelun kautta ja valitsemasi laskutuspalvelu maksaa laskuttamasi summan palkkana sinun tilillesi. Palvelu maksaa puolestasi kaikki lakisääteiset kulut (alv, tulovero jne.)

Kevytyrittäjänä toimit yksityishenkilönä, ja se on mainio tapa oppia yrittäjyyden peruspilarit. Kun nämä ovat kunnossa, on paljon helpompi siirtyä varsinaiseksi yrittäjäksi joko oman osakeyhtiön tai toiminimen kautta.

Mitä kevytyrittäjyys vaatii?

Teknisesti ottaen itse kevytyrittäjänä oleminen tai kevytyrittäjäksi ryhtyminen ei vaadi muuta kuin tunnusten tekemisen valitsemaasi laskutuspalveluun. Mutta jotta sinun kannattaa ryhtyä kevytyrittäjäksi niin sinun kannattaa ensinnäkin perehtyä toimeksiantosopimuksen ja työsopimuksen eroihin. Toisekseen mikäli teet yksittäiselle tai vain muutamalle toimeksiantajalle töitä niin kannattaa valita toimeksiantaja tarkasti. On tärkeää, että yhteistyökumppanisi ymmärtää bisneksen ja sinä voit luottaa yhteistyökumppaniisi mikäli tarvitset apua esimerkiksi kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Kolmas, mutta tärkein asia: jotta sinun kannattaa ryhtyä kevytyrittäjäksi niin sinun pitää olla ahkera tekemään töitä, sinulla pitää olla asenne kunnossa sekä halu ja valmius oppia uutta. Mikäli nämä ovat kunnossa niin kevytyrittäjyys on parasta mihin voit ryhtyä!

Paljonko kevytyrittäjä tienaa? Kevytyrittäjän palkka?

Tässä on tärkeää erottaa ensin se, että kevytyrittäjän tienestit ovat laskutusta eikä suoraa palkkaa. Laskutus kyllä kääntyy palkaksi, mutta ensin kevytyrittäjän on laskutettava tekemänsä työ toimeksiantajaltaan. Kevytyrittäjä tienaa juuri niin paljon kuin on valmis tekemään töitä ja kuinka hyvän diilin onnistuu saamaan asiakkaaltaan/yhteistyökumppaniltaan. Todella ahkera kevytyrittäjä voi tienata yli 10 000 €/kk.

Monilla kevytyrittäjäpalvelua tarjoavilla sivustoilla on käteviä laskureita joiden avulla voi laskea paljonko kevytyrittäjän tulee tehdä töitä saadakseen riittävän määrän rahaa. Laskuri auttaa kevytyrittäjää myös hahmottamaan paljonko oma laskutushinta tulee olla jotta toiminta on kannattavaa.

Myyntityötä kevytyrittäjänä?

Myyntityön tekeminen kevytyrittäjänä tai laskuttamalla oman y-tunnuksen kautta on erittäin suosittu ja kasvava tapa tehdä työtä. Malli tarjoaa yleensä reilusti suuremmat provisiot ja toki tuo vapautta arkeesi. Kevytyrittäjänä sinulla ei ole ”kiinteitä työaikoja” vaan työ tehdään tulosperusteisesti. Kukaan ei valvo oletko töissä juuri 8 vai 8,58 tuntia päivässä mikäli tulos on hyvä. Myyntialalla provisiopalkka on yleisestikin suosituin malli tehdä töitä, ja näin ollen kevytyrittäjänä toimiminen tuo vain lisää vapautta toteuttaa itse työ.

Kevytyrittäjäksi Myyntiboostille?

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä mahtavien tuotteiden parissa ja voit toimia kauttamme kevytyrittäjänä. Provisiot ovat reilut ja mikäli olet ahkera niin tienestit ovat todella tuntuvat. Me perehdytämme kaiken tarvittavan kevytyrittäjyyteen ja myyntityöhön liittyen. Laskutus on simppeliä esimerkiksi kumppanimme Palkkaonline.fi kautta. Meiltä voit aina kysyä apua palvelun käyttöön tai kevytyrittäjyyteen liittyen. Käytössäsi on jatkuva tuki osaavien henkilöiden toimesta.

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!