Elisan ständimyyjäksi

Hae liittymämyynnin parhaaseen tiimiin

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä myymään liittymiä Myyntiboostin edustajakonseptissa. Tässä työssä yhdistyy vapaus, vastuu ja erittäin hyvät tienestimahdollisuudet. Tulet toimimaan liittymämyyjänä erilaisissa tapahtumissa, marketeissa ja kauppakeskuksissa.

Mikäli sinä haluat kehittyä entistä paremmaksi myyjäksi, tienata erittäin hyvin ja liittyä ständimyynnin menestysjengiin – olet oikeassa paikassa ja nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Ständimyyntiä huipputienesteillä – miksi hakea?

Suomeksi sanottuna tulet myymään Elisan liittymiä ja muita operaattoripalveluita. Työ tapahtuu yhdessä työkavereiden kanssa ympäri Suomea eri kauppakeskuksissa, marketeissa ja tapahtumissa. Myyjällä on mahdollisuus myydä lähes kaikkia operaattorin tarjoamia palveluita ja tuotteet ovat niin hyviä, että asiakkaalla on käytännössä aina tarve jollekkin niistä. Tämä työ ei ole ”tuputusta” tai ”pakkomyyntiä” vaan päinvastoin, jokaisen kaupan jälkeen voit olla ylpeä, koska olet juuri auttanut asiakasta.

Maksettavat provisiot ovat tuntuvia ja toimeentulosta ei tarvitse huolehtia. Heikoimpinakin kuukausina myyjä pääsee yli 3 500 €/kk tuloihin. Ennätyskuukaudet ovat reilusti enemmän.

Muutama fakta tästä työtehtävästä:

Elisan ständimyynti

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Saku Koponen

Perustaja

”Minulle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallani ja mahdollisimman hyvin. Juuri tämän takia koen, että yrittäjyys ja myyntityö sopivat minulle parhaiten.

Ennen Myyntiboostia olen ollut lukuisissa eri myyntifirmoissa töissä ja näin jälkikäteen todettuna harvassa yrityksessä oikeasti opetettiin myymään tai asettamaan tavoitteita saatika autettiin yksittäistä myyjää juuri missään. Myyntityö oikealla tasolla vaatii tekijältään paljon ja sen takia halusimme luoda paikan, jossa henkilöt joilla on isot tavoitteet ja haluavat elämältään paljon saisivat mahdollisimman hyvät olosuhteet ja parhaan tuen tekemiselleen.


Minä tiedän miten myynnissä tehdään tulosta ja osaan auttaa jokaista kaivamaan parhaan potentiaalinsa irti. Vuosien kokemuksella uskallan myös luvata, että mikäli asennetta ja kiinnostusta myyntityöhön löytyy niin lähes jokaisesta on mahdollista tulla vähintään hyvä myyjä. Minun opissa myyntityön oppiminen ei varmasti ole kaikista kevyintä läpsyttelyä, mutta takuulla tehokasta ja palkitsevaa. Töitä joutuu tekemään tulosten eteen, mutta myös epäonnistuminen ja tyhmien kysymysten esittäminen on sallittua. Varmaa on se, että henkisesti & fyysisesti hyvinvoiva myyjä myy enemmän kuin huonosti voiva. Sen takia koen tärkeäksi, että tunnen myyjät edes jollain tasolla myös henkilökohtaisesti. Jotta pitkäjänteinen hyvä myyntitulos on mahdollista, on vapaa-ajan ja työajan oltava balanssissa. Tämän johdosta meiltä saa jatkuvaa tukea sekä työ- että vapaa-ajan asioihin.

Tärkeää minulle on myös se, että jokainen uskoo itseensä ja Myyntiboostiin ja voi oikeasti olla ylpeä siitä, että työskentelee juuri meillä. 

Tavoitteeni on saada enemmän ihmisiä tykkäämään työstään ja tekemään sitä oikealla asenteella sekä löytämään oman vision elämään. Oli se sitten myyntityön oppiminen, taloudellinen riippumattomuus, ihmisten auttaminen tai muuta vastaavaa niin uskallan luvata, että viemme sinua eteenpäin.”

Ota yhteyttä: +358 40 1783361

Aleksi Rönkkö

Perustaja

"Minun nimeni on Aleksi Rönkkö ja olen Myyntiboostin toinen perustaja. Pikkupojasta lähtien minua on aina kiinnostanut kaupanteko ja monen mutkan kautta tutustuttiin Sakun kanssa myynnin merkeissä. Näkemykset siitä miten myyntityössä ja elämässä pärjää kohtasi täydellisesti, joten päätettiin perustaa Myyntiboosti jotta voitaisiin auttaa muitakin nuoria menestymään. Tavoitteena oli ja on edelleen se, että myynnin ohessa saadaan tehtyä kaikista Myyntiboostilaisista taloudellisesti riippumattomia. Saattaa kuulostaa huvittavalta nuoren klopin höpötykseltä, mutta olen onnistunut siinä itse ja uskallan luvata, että meiltä saat siihen vähintäänkin erinomaiset eväät.

Tosielämässä menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa, joten mistään yön yli menestystarinasta on turha haaveilla. Ei tänään eikä huomenna. Siksi on tärkeää että hommia tehdään intohimolla ja aidosti ”rakkaudesta lajiin”. Mun tehtävä on siis Myyntiboostilla löytää se sun laji ja auttaa kehittymään siinä. Oli se sitten ständi tai puhelinmyynti, tehdään töitä suomen suurimpien yritysten kanssa sekä sähkö että operaattori alalla, jotta voidaan tarjota kuluttajille mahdollisimman hyvät ratkaisut niiden ongelmiin. Kun myymänsä tuotteen voi laittaa vaikka omalle mummolle, on myyminen mukavaa ja siitä saa kiksejä joka päivä!

Tykkään tehdä töitä, mutta välillä pitää myös osata löysätä ja nollata akkuja. Vapaa-ajalla kaikki adrenaliinintäyteinen moottoriurheilu ja erilaiset rakennusprojektit pitää mielen virkeänä ja jalat maassa."

Ota yhteyttä: +358 50 4073426

Entä jos myyntityö kiinnostaisi, mutta en tiedä pärjäisinkö ilman kokemusta?

Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myyntipisteellä tapahtuva myyntityö ei ole rakettitiedettä ja työssä pääset hyödyntämään omaa persoonaasi ja sosiaalisia taitojasi. Kun ständimyynnin oppii, se on rentoa jutustelua ja neuvottelua asiakkaiden kanssa. Varsinaisesta myynnistä/myyntityöstä opetamme myyjälle kaiken tarvittavan. Mikäli tiedät, että jaksat tehdä töitä oman tilipussin eteen ja myynti on mielestäsi kiinnostavaa niin ständimyynti Myyntiboostilla on elämäsi mahdollisuus. Työssä pääset haastamaan itseäsi joka päivä ja kaupan makuun pääset nopeasti ja satavarmasti.

Myyntityö onnistuu ympäri Suomen eli hakijan paikkakunnalla ei ole merkitystä.

Tästä työtehtävästä vastaa:
Janne Ukkonen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian:

Aloita tienaaminen hakemalla paikkaa

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä