“Siellä se perkuleen ständimyyjä taas minua ahdisteli”

Myyntiboostin ständimyyjät Matti ja Paul

Usein kuulee puhuttavan, että ständimyynti on tyrkyttämistä ja ständimyyjä tunkeutuu iholle. Kohdellaan myyjää epäkohteliaasti, ja jopa halveksutaan tätä työtä vaikka todellisuudessa ei edes ole mitään hajua millä asialla myyjä on. Välillä kuulee aikuisten ihmisten kehoittavan nuoria, tulevia huippumyyjiä hankkimaan “oikea työ”. Mitä edes on oikea työ?

Tuoreen ständimyyjän näkökulma:

Olet 20-vuotias.
Haet ständimyyjän paikkaa ja yllättäen sinut palkataan. Astut peloissasi ensimmäisenä päivänä työpaikalle. Et oikein vielä edes tiedä, mihin olet tullut. Pian kuitenkin huomaat, että sinut otetaan lämmöllä vastaan ja sinua arvostetaan. Työkaverisi ovat samaa ikäluokkaa ja jo ensimmäisestä päivästä lähtien joukkuehenki on vahva. Tunnet kuuluvasi johonkin. Myynnistä et tiedä mitään, mutta se opetetaan tarvittaessa kädestä pitäen.

“Yhdessä päätämme, että MEISTÄ tulee parhaita”

Koulutukset ovat valmiina alkamaan. Sinun kanssasi koulutukseen astuu toinen vasta-aloittanut nuorukainen. Teille luvataan opettaa itse ständimyynti ja tuotteet vaikka kädestä pitäen. Esimiehesi on mahtava ja tsemppaava heti alusta asti. Viimeistään tässä vaiheessa pelot häivenevät. Yhdessä päätätte, että MEISTÄ tulee parhaita. Koet työn merkityksen alusta alkaen ja tavoitteet alkavat muodostua.

On ensimmäisen työvuoron aika. Työsopimuksessasi lukee provisiopalkka. Saavut kentälle (kauppakeskuksen myyntipisteelle). Teet ensimmäisen kauppasi. Teet toisen kaupan. Teet kolmannenkin kaupan. Viiden tunnin työvuorosi päättyy ja lasket paljonko kassaan kilahti rahaa.

Maksettiinko minulle tästä juuri puolet enemmän kuin edellisestä duunistani?!

MITÄ?! Maksettiinko minulle tästä juuri puolet enemmän kuin edellisestä duunistani?!
Fiiliksesi on mahtava. Et voi uskoa tätä todeksi ja kohtaat ihmisiä eläimen lailla. Haluat saada kontaktin JOKAISEEN ohikävelevään ihmiseen. Sinut saatetaan sekoittaa aggressiiviseksi tuputtajaksi. Oikeasti olet vain innoissasi uudesta työstäsi ja haluat olla PARAS.
Pian ohikävelevä ihminen suuttuu kohtaamisesta. Puhumalla rauhoitat tilanteen ja käännät senkin kaupaksi. Ajattelet: ”OLEN PYSÄYTTÄMÄTÖN”.

Jaat ilosanomaa muille. Rakastat työtäsi.

Olet ylpeä ständimyyjä.
Tämä tarina on tosi.
Haluamme rohkaista nuoria ihmisiä kokeilemaan ständimyyntiä. Mikäli olet ikinä pohtinut lähteväsi myyntiuralle, aloita ständimyynnillä. Lupaamme, ettet häviä mitään. Mukaan tarvitset asenteen ja motivaation, loput opit kentällä. Monelle nykyiselle huippumyyjälle se on ollut mittaamattoman arvokas myyntikoulu.

Älä pohdi enää. Jätä yhteystietosi meille, me lupaamme auttaa.

Varoitus: Ständimyyntiin saatat jäädä koukkuun.

Lue myös: Ständimyyjä on itseensä luottava, kunnianhimoinen myyntitykki vailla vertaansa

Jaa postaus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisää postauksia

Buukkaus on myynnin elinehto

Buukkaus, bookkaus, tapaamisten sopiminen tai miksikä ikinä sitä haluatkaan kutsua on myynnin elinehto. Yksikään myyntiprosessi ei ala jos asiakasta ei kontaktoida. Yhtäkään kauppaa ei viedä

Lue lisää >>

Millainen on hyvä ständimyyjä?

Millainen on hyvä ständimyyjä? Hyvän ständimyyjän määritelmää miettii moni ja osa painii kysymyksen kanssa voisinko minä pärjätä ständimyynnissä? Olisinko minä se ständimyyjä joka vakuuttaa asiakkaat

Lue lisää >>
B2B myynnin tiimi

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta on kuitenkin se, että myyntihenkiselle henkilölle myynti on täydellinen työpaikka.

Lue lisää >>
b2b-myynti - yritysmyynti - b2b myyjä

B2B-myynti vai kuluttajamyynti?

Monet myyntityötä tekevä miettivät, että kumpi on järkevämpää b2b-myynti vai kuluttajamyynti. Kumpi on arvostettavampaa ja kummassa tienaa enemmän hilloa? Kummassa oppii myymään paremmin jne. Monella

Lue lisää >>
Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!