Myyntitalo
huipputuloksen tekijöille

Ständimyynti & puhelinmyynti

Myyntiboostille tekemään tulosta?

Olemme toimineet tuloksekkaan myyntityön parissa jo yli 5 vuotta. Myyntiboostilla on tehty jo yli 150 000 kauppaa. Joten tiedämme miten tulosta tehdään ja osaamme opettaa sen myös sinulle. Ei ole sattumaa, että 98% meillä alottaneista myyjistä on onnistunut nostamaan kauppamääriään merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Myyntiboostin tärkeimpiä arvoja ovatkin kova työmoraali ja sitä kautta isojen tuloksien saavuttaminen.

NYT ETSIMME VAHVISTUSTA HELSINGIN MYYNTITIIMIIN!

Vattenfallin myyntitiimi on perustettu parhaita myyjiä varten, joiden tahto on tehdä isoa tulosta. Tiimi on täynnä kovia tekijöitä ja tuntuvien myyntikilpailuiden ansiosta kilpailuhenkiset myyjät viihtyvät tässä tiimissä. Projektin vetäjänä toimii alan konkari, joka osaa opettaa sähkönmyynnin salat jokaiselle, joka haluaa menestyä myyntityössä!

Tässä työssä on tarkoitus hankkia asiakkaita Vattenfallille. Myytävän tuotteen takana voit seistä täysin ja tuote on sellainen jonka haluat myydä jokaiselle ihmiselle. Pääset Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja sinusta tulee takuuvarmasti myynnin huipputekijä. Tienestit eivät tule jättämään kylmäksi ja rahan makuun pääset varmasti.

Tarjoamme myyjälle mahdollisuuden tienata merkittävästi, menestyä myyntityössä, kehittää itseään ja reissata ympäri Suomen.

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Liity mukaan voittajien tiimiin

Opi myymään tuloksekkaasti

Tässä työssä hankit uusia asiakkaita sähköyhtiölle. Myyminen tapahtuu joko puhelimitse, tai ständillä ympäri Suomea. Tulet siis tekemään myyntityön tärkeintä ydintehtävää eli asiakashankintaa. Kontaktoit kuluttaja-asiakkaita ja tavoittesi on tehdä heille parempi, edullisempi, ekologisempi ja/tai turvallisempi sähkösopimus. Eli myyjälle maksetaan siitä, että asiakas säästää rahaa tai saa hyötyä edellä mainituilla tavoilla. Myyjän työssä parasta on se, että pystyt aina seisomaan tuotteesi takana ja perustelemaan asiakkaalle hyödyt ja syyt miksi kannattaa ostaa. Myynti tehdään aina tarpeeseen, eikä väkisin tyrkyttämiseen ole tarvetta.

Vaikka varsinainen työ tehdäänkin itsenäisesti niin työ on hyvin yhteisöllistä. Tiimissä on nuorekas ja kannustava ilmapiiri. Tulos ruokkii tulosta, ja meidän porukassa kaveria ei jätetä pulaan. Toisin sanoen apunasi tuloksen tekoon on yrityksen perustaja, myyntivalmentaja sekä koko muu myyntitiimi. Hyvien tulosten saavuttaminen on taattua.

Mikäli pärjäät tässä työssä niin tulet menestymään missä vain myyntitehtävässä. Tämä on työ mikä kannattaa oppia parhaiden seurassa, koska mikäli osaat tehdä myyntityötä hyvällä tuloksella niin ovet ovat auki aina, kaikkialle.

Tilaa uutiskirje

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on aina myyntipäällikkö joka on valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Itse työ tehdään yksin, mutta hyvä tiimi ympärillä jeesaa myös sinut huipputuloksiin.

"Viihdyn Myyntiboostilla, koska
rakastan tehdä tulosta"

Jos mun pitäisi nyt lähteä nollasta myyntitöihin niin etsisin sellaisen paikan, jossa oikeasti tehdään tulosta hyvällä draivilla. Jos sä haluut olla menestyjä, tehdä paljon rahaa ja saavuttaa sun tavoitteita sun pitää olla valmis tekemään paljon töitä. Ihan sama onko hyvä vai huono päivä niin mä annan kaikkeni. Saattaa kuulostaa raa-alta mutta niin se menee. Silleen sitä tulosta syntyy. Jotta myynnissä voi menestyä niin ei sun tarvi olla valmiiks mikään superstara, vaan kaiken oppii kun on valmis kuuntelemaan muilta ja tekee perässä. Myyntityössä työmoraali ja se kuinka motivoitunut oot saavuttamaan asioita ratkaisee paljon. Tää on duuni mikä kannattaa oppia, koska tän jälkeen pärjää missä tahansa. Myyntiboosti on antanut mulle paljon ja mä viihdyn täällä, koska myyntityö ja tuloksen teko on mun juttu!

Oletko valmis myymään?

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulostaan merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole  sattumaa vaan olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta.

Osaamme opettaa myynnin tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua varten.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme jokaisen myyjän työhön huolellisesti. Hakijalta odotamme kovaa asennetta, työmoraalia ja halua oppia huipputason myyntityö.

Toimipiste sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa ja ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Toimistonvetäjän terveiset hakijalle:

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 40 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

Tästä työtehtävästä vastaa:

Matias Malinen

Emme odota cv:täsi vaan kerro meille kuka olet ja mitä haluat saavuttaa. Jätä hakemus lomakkeen kautta tai soita suoraan alla olevaan numeroon:

Töihin Myyntiboostille?

Jätä yhteystietosi ja vastaamme sinulle 24h kuluessa.

TÄHÄN työhön hakeneet
ovat lukeeneet näitä

Asioita myyntityöstä, yrittäjyydestä ja myyntialan ajankohtaisimmista asioista.

Täältä voit lukea esimerkiksi mitä myyntityö huipputasolla vaatii tai minkälainen on hyvä myyjä. Blogissa myös vinkkejä myyntiin ja buukkaukseen.

Mitä myyntityö on?

Myyntityöt Suomessa, myyntityön palkkaus, avoimet myyntityöt jne. Myyntityöstä on monenlaisia kokemuksia ja huhuja, mutta fakta

Lue artikkeli

Myyjäksi Helsinkiin

Myyjäksi Tampereelle

Elisalle myyjäksi?

Etätyö kokeneille myyjille

Avaa chat
Kysyttävää Myyntiboostista?
Myyntiboosti
Moi!
Voit Whatsapata meille mikäli sinua kiinnostaa uudet duunit tai myynnin ulkoistuspalvelut!