Myyntitalo huipputuloksen tekijöille

Ständimyynti & puhelinmyynti

Tuleeko sinusta Suomen paras ständimyyjä?

Olemme toimineet tuloksekkaan myyntityön parissa jo yli 5 vuotta. Myyntiboostilla on vuosien aikana tehty jo yli 150 000 kauppaa. Joten tiedämme miten tulosta tehdään ja osaamme opettaa sen myös sinulle. Ei ole sattumaa, että 98% meillä alottaneista myyjistä on onnistunut nostamaan kauppamääriään merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Myyntiboostin tärkeimpiä arvoja ovatkin kova työmoraali ja sitä kautta isojen tuloksien saavuttaminen.

NYT VAHVISTAMME TIIMIÄ MUUTAMALLA TULEVALLA HUIPPUMYYJÄLLÄ

Vattenfallin myyntitiimi on perustettu parhaita ständimyyjiä varten, joiden tahto on tehdä isoa tulosta. Tiimi on täynnä kovia tekijöitä ja tuntuvien myyntikilpailuiden ansiosta kilpailuhenkiset myyjät viihtyvät tässä tiimissä. Projektin vetäjänä toimii alan konkari, joka osaa opettaa sähkönmyynnin salat jokaiselle, joka haluaa menestyä myyntityössä!

Tässä työssä tehdään ständimyyntiä ympäri Suomen ja tarkoitus on hankkia asiakkaita Vattenfallille. Myytävän tuotteen takana voit seistä täysin ja tuote on sellainen jonka haluat myydä jokaiselle ihmiselle. Pääset Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja sinusta tulee takuuvarmasti myynnin huipputekijä. Tienestit eivät tule jättämään kylmäksi ja rahan makuun pääset varmasti.

Tarjoamme myyjälle mahdollisuuden tienata merkittävästi, menestyä myyntityössä, kehittää itseään ja reissata ympäri Suomen.

Myyntikokemus: Ei välttämätöntä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Hae mukaan mikäli haluat tienata hyvin

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja
hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa
kokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme jokaisen myyjän työhön
huolellisesti. Hakijalta odotamme kovaa asennetta, työmoraalia ja halua
oppia huipputason myyntityö.

Puhelinmyyjäksi vai ständimyyjäksi?

"Viihdyn Myyntiboostilla, koska rakastan tehdä tulosta"

5/5

 

Jos mun pitäisi nyt lähteä nollasta myyntitöihin niin etsisin sellaisen paikan, jossa oikeasti tehdään tulosta hyvällä draivilla. Jos sä haluut olla menestyjä, tehdä paljon rahaa ja saavuttaa sun tavoitteita sun pitää olla valmis tekemään paljon töitä. Ihan sama onko hyvä vai huono päivä niin mä annan kaikkeni. Saattaa kuulostaa raa-alta mutta niin se menee. Silleen sitä tulosta syntyy. Jotta myynnissä voi menestyä niin ei sun tarvi olla valmiiks mikään superstara, vaan kaiken oppii kun on valmis kuuntelemaan muilta ja tekee perässä. Myyntityössä työmoraali ja se kuinka motivoitunut oot saavuttamaan asioita ratkaisee paljon. Tää on duuni mikä kannattaa oppia, koska tän jälkeen pärjää missä tahansa. Myyntiboosti on antanut mulle paljon ja mä viihdyn täällä, koska myyntityö ja tuloksen teko on mun juttu!

Oletko valmis myymään?

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulostaan
merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole sattumaa vaan
olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä
tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta. Osaamme opettaa myynnin
tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis
hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua
varten.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja
hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa
kokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme jokaisen myyjän työhön
huolellisesti. Hakijalta odotamme kovaa asennetta, työmoraalia ja halua
oppia huipputason myyntityö.

Toimipiste sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa ja ständimyyntiä voi toteuttaa ympäri Suomen.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 40 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

Toimistonvetäjän terveiset hakijalle:

Tästä työtehtävästä vastaa:
Matias Malinen

Emme odota cv:täsi vaan kerro meille kuka olet ja mitä haluat saavuttaa. Jätä hakemus lomakkeen kautta tai soita suoraan alla olevaan numeroon:

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä