Buukkauspalvelu

Kun haluat kalenterisi täyteen kuumia asiakastapaamisia

5/5

Olemme myyntitalo huipputuloksen tekijöille ja tämä on Suomen kovin buukkauspalvelu. Sovimme kalenterisi täyteen kuumia myyntitapaamisia mihin voit myydä suurella toteumalla.

Mikäli tahdot käydä vain järkevissä myyntitapaamisissa niin tämä bookkauspalvelu on sinua varten. Tiedämme minkälaisissa tapaamisissa myyjät haluavat käydä. Voit olla varma, että sopimamme tapaamiset ovat myyntitapaamisia.

Palveluun kuuluu oikean kohderyhmän löytäminen ja avaamme keskusteluyhteyden taidokkaasti oikeille asiakkaille. Sovimme puolestasi B2B-myyntitapaamiset suoraan myyjän kalenteriin. Tarvittaessa hoidamme myös myyntivalmennuksen jotta tapaamisten kauppatoteuma kasvaa mahdollisimman korkealle.

Valmiiksi sovitut myyntitapaamiset

Me hoidamme kalenteriisi valmiit myyntitapaamiset. Käytä sinä aikasi tehokkaasti keskittämällä se myymiseen. Meidän kautta voit hankkia tapaamisia niin paljon kuin tarvitset.

Tapaa oikeita asiakkaita

Ennen bookkausta on tärkeää prospektoida oikea kohderyhmä. On turhaa tavata asiakkaita jotka eivät ole potentiaalisia ostajia. Me varmistamme, että tapaatte vain potentiaalisia ostajia ja kiinnostus palveluanne kohtaan herätetään jo ennen tapaamista.

Bookkamme vain oikeanlaisia tapaamisia

Olemme myyntitalo ja tiedämme minkälaisissa tapaamisissa myyjät haluavat käydä. Voit olla varma, että sopimiimme tapaamisiin on mahdollista myydä. Mikäli tulos ei tyydytä niin myyntivalmennuksemme kuuluu hintaan. Tämän jälkeen tapaamiset kääntyvät kaupaksi.

Asiakkaiden kokemuksia bookkauspalvelusta

Sowise Oy

Suositus! Tapaamisia tuli juuri niin kuin luvattiin ja yhteistyö sujui.

Markkinointiboosti Oy

Kalenteri on jatkuvasti täynnä ja myyjät pääsevät myymään niin kuin asiaan kuuluu.

  Buukkauspalvelu tuloksen ystäville

  Säästämme aikaasi sopimalla kalenterisi täyteen myyntitapaamisia.  Me olemme erikoistuneet myyntiin ja tuloksen tekemiseen jo yli viiden vuoden ajalta. Pystymme sopimaan sinulle myyntitapaamisia suurella volyymillä ja sinä voit keskittyä kasvattamaan myyntitiimiäsi. Ulkoistettu buukkauspalvelumme pitää huolen siitä, että kalenterisi on täynnä aina. Meidän tavoite on saada teidät tekemään maksimaalista tulosta sopimiimme tapaamisiin joten myyjät sopivat tapaamiset myyjille.

  Tiedämme minkälaisia tapaamisia myyjät haluavat ja voit olla varma, että sellaisia saatte. Veloitamme vain toteutuneesta tapaamisesta ja on molempien etu, että niissä on mahdollista tehdä kauppaa. Bookkauspalvelun lisäksi tarjoamme myynnin valmennusta, jotta myyntitapaamiset päätyisi mahdollisimman hyvin maksaviksi asiakkaiksi.

  Laatu ja määrä kohdalleen

  Meillä on tarpeeksi kokemusta myyntityöstä ja buukkauksesta jotta voimme kertoa sinulle faktan: jotta voit tehdä isoa määrää myynnissä ja buukkauksessa, tulee tekemisen laatu olla tikissä. Mitä rehellisemmin esität asian; sen paremmin asiakkaat uskaltavat keskustella sinun kanssa ja sen enemmän tekevät myös kauppaa sinun kanssa. Mitä enemmän kiertelet ja piilotat asioita, sen heikompaa tulosta ja vääränlaisia asiakkaita vedät puoleesi.

  Me olemme varmistaneet myynnin ja buukkauksen laadun pitämällä huolta myyjistä ja buukkareistamme. Jokainen meillä työskentelevä buukkarimme saa kattavan perehdytyksen työhön, heitä valmennetaan jatkuvasti ja palkkiomallimme varmistaa erittäin hyvän ansiotason. Kenenkään ei tarvitse tehdä buukkausta ns. provision kiilto silmissä vaan hyvät ansiot tulevat kyllä kun työtä tehdään laadulla.

  Teemme alan kovinta tulosta ja vannomme työmoraalin & tekemisen nimeen. Palvelemme sinua olipa tapaamisten tarve kuinka suuri tahansa tai toimialasi kuinka hankala tahansa.

  Bookkauspalvelumme on sinulle jos haluat näitä asioita..

  Kasvattaa myyntiä

  Jotta voit kasvaa tulee sinun myydä enemmän. Ja jotta voit kasvattaa myyntiä tulee sinun tavata enemmän asiakkaita. Me olemme tehneet Suomen kovinta myyntiä 5 vuotta ja olemme valmiita auttamaan myös sinua kasvamaan.

  Tavata uusia asiakkaita

  Olemme erikoistuneet uusasiakashankintaan. Kun tapaat enemmän uusia asiakkaita asiakkaita niin myyt enemmän uusille asiakkaille. Simppeli juttu. Meillä on resurssit bookata sinulle rajaton määrä myyntitapaamisia.

  Tavata vanhoja asiakkaita

  Palvelumme sopii myös yrityksille jotka haluavat tavata olemassa olevia tai menetettyjä asiakkaita. Me sovimme tapaamisen ja avaamme mahdollisuuden lisämyynnille tai menetetyn asiakkaan takaisin saamiselle.

  Puhelinmyyjä tekee myyntiä

  Säästää aikaa

  Jos totta puhutaan niin ei bookkaus aina helppoa ole ja se voi viedä aikaa. Suurin syy miksi olemme olemassa on se, että sinä voit keskittyä siihen mitä sinä osaat ja me säästämme aikaasi ottamalla vastuun tapaamisten bookkauksesta.

  Ulkoistaa bookkauksen

  Et jaksa/kerkeä/osaa/halua bookata itse? Loistavaa, olet oikeassa paikassa. Tarjoamme Suomen kovinta bookkauspalvelua tulostakuulla.

  Tehdä lisää rahaa

  Olet oikeassa paikassa. Meidän palvelun idea on saada sinulle lisää rahaa. Lisää rahaa saat laadukkaasti sovituista myyntitapaamisista.

  Kysy tarjous Buukkauspalvelusta

  Bookkauspalvelun tavoite on saada sinun kalenteri mahdollisimman täyteen asiakastapaamisia. Ota meihin yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan paketin buukkauspalvelusta. Palvelemme tällä hetkellä niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä.

  Usein kysyttyä bookkauspalvelusta

  Palvelemme yrityksiä jotka haluavat kasvattaa myyntiä tarjoamalla ulkoistettuja myynnin palveluita. Tässä meidän asiakkaidemme yleisimpiä kysymyksiä liittyen ulkoistettuun bookkauspalveluun.

  Ulkoistettu bookkauspalvelu on parasta mitä voit tehdä kunhan löydät oikeanlaisen kumppanin. Me olemme myyntiin erikoistunut yritys ja tiedämme minkälaisissa tapaamisissa myyjät haluavat käydä. Tulosta tulee takuulla kun sovimme laadukkaita myyntitapaamisia ja myyntitiimisi saa keskittyä myymiseen.

  Olemme myyntiin erikoistunut toimisto ja henkilöt jotka sopivat tapaamisia ovat itsekin myyjiä. Joten voit olla varma, että varaamme vain sellaisia asiakastapaamisia johon on mahdollista myydä. Me olemme aina panostaneet pitkiin kumppanuuksiin ja tämän takia bookkaamme vain sellaisia tapaamisia mihin myyjän kannattaa mennä.

  Bookkauspalvelun hinta riippuu tapauksesta. Palvelu ja sen laajuus räätälöidään asiakaskohtaisesti, mutta palkkiot maksetaan vain toteutuneista asiakastapaamisista. Emme veloita tuntityöstä tai muustakaan. Maksat vain toteutuneista tapaamisista.

  Varaamme vain sellaisia asiakastapaamisia johon on mahdollista myydä. Laatu lähtee henkilöstöstä ja sen hyvinvoinnista. Me koulutamme, perehdytämme ja palkitsemme myyjämme tuntuvasti joten ns. petkuttamisen tarvetta ei ole. Kaikki bookkarimme ja myyjämme tienaavat hyvin ja vaihtuvuus on pieni. Näin ollen sinunkin projektissa soittaa aina ammattilainen.

  Olemme suuren volyymin myyntitoimisto ja me voimme palvella niin isoja kuin pieniäkin asiakkaita. Olemme valmiita kasvamaan sinun kanssasi ja hankkimaan sinulle rajattoman määrän tapaamisia.