REKRY: B2B-myynti

B2B-myynnin tuleva tähti

Paikka auki kovalle B2B-myyjälle

Laajensimme alkuvuodesta B2B-myynnin pariin ja tavoitteena luoda seuraava menestystarina. Nyt tarjoamme paikan henkilölle joka haluaa hypätä myynnin seuraavalle tasolle ja kehittyä B2B-myynnin tähdeksi.

Etsimme henkilöä joka haluaa menestyä elämässä ja keskittyä tekemään tulosta sekä rahaa. Jos sinulla on kova asenne, kyky heittäytyä, tavoitteita työelämän saralla niin hae mukaan Myyntiboostin B2B-tiimiin.

Odotamme tekijältä näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä ja halua viedä oma tekeminen nextille levelille.

Tässä työssä on tarkoitus myydä Markkinointiboostin verkkosivu-, ja digimarkkinointipalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Olemme tuottaneet sadoille asiakkaille kasvua verkkosivujen ja tuottavan digimarkkinoinnin ansiosta. Tämän palvelun tarvitsee jokainen yritys joka haluaa kasvaa.

Päätehtäväsi on löytää kasvuhaluinen yritys ja räätälöidä juuri heille sopiva kasvua tuottava paketti. Eli sinun tulee ymmärtää asiakkaan bisnestä, kartoittaa tarve ja osata olla kuuntelevana korvana, sekä tehdä houkutteleva kasvua tuottava tarjous.

Me tiedämme miten tulosta tehdään ja tarjoamme tekijälle valmiit avaimet tuloksen tekoon jo ensimmäisesta päivästä lähtien. Pääset Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja sinusta tulee takuuvarmasti B2B-myynnin huipputekijä.

Tienestit ovat sillä tasolla mitä hyvä myyjä ansaitsee. Kun täytät tavoitteesi niin tienaat  yli 8 000 €/kk.

Sijainti: Helsinki, Tampere tai Oulu

Myyntikokemus: +1 vuosi tuloksekasta tekemistä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Myyntiboosti lyhyesti

Halusimme luoda paikan myyjiä varten jotka haluavat tehdä tulosta parhaiden seurassa. Nyt työllistämme yli 40 myynnin huipputekijää ja vuoden 2021 liikevaihtomme on 2,8milj€.

Olemme tuottaneet yhteistyökumppaneillemme yli 150 000 asiakasta ja meillä pääset myymään vain palveluita jotka tuottavat asiakkaalle arvoa.

Teemme työt kovalla työmoraalilla ja tinkimättömällä laadulla, todisteena tyytyväiset asiakkaat. Myyntiboosti on ollut alansa suunnannäyttäjä jo 5 vuotta. olemme luoneet alalle uudet standardit ja toimintamallit. Meidän porukassa viihtyy mikäli tahtoo tehdä paljon töitä ja nauttia huipputuloksesta.

Myyjille tarjoamme mahdollisuuden menestyä ja tienata erittäin hyvin. B2B-myyntitiimiin etsimme myyjää joka tietää mitä tuloksen teko vaatii ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

 

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

B2B myynnin tiimi

Hae mukaan jos olet valmis tekemään töitä

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulojaan merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole sattumaa vaan olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta. Osaamme opettaa myynnin tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua varten.

Tähän pestiin etsimme myyjää joka on jo kerryttänyt näyttöjä tuloksekkaasta myynnistä. Kokemuksesi ei tarvitse olla suoraan b2b-tehtävistä. Työtehtävään on helppo hypätä mikäli myynnin peruspilarit ovat tuttuja ja myyntiprosessiin pääsee käsiksi nopeasti kattavan ja arvostetun myynninvalmennuksen ansiosta.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja odotamme sinulta kovaa työmoraalia saavuttaa asioita.

Toimipiste sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 50 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

B2b-buukkaus - buukkaaja - buukkari - bookkari - bookkaaja

Tästä työtehtävästä vastaa:
Saku Koponen

Emme kaipaa CV:täsi vaan kerro meille mieluiten mitä osaat ja mitä haluat saavuttaa.

Ilmoita itsestäsi joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Hae mukaan parhaiden joukkoon

Myyntiä kannattaa tehdä parhaiden seurassa, joten tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Voit hakea työtä myös soittamalla suoraan ylläolevaan numeroon.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä