B2B-buukkauksen projektivastaava

B2B-myynnin tuleva tähti

B2b myyjä

B2B-myynnin kasvualusta huipputekijälle

Myyntiboosti tunnetaan alan kovimmista myyjistä, isoista tienesteistä ja kovista tavoitteista. Olemme luoneet myyntialalle uudet standardit ja valmentaneet yli 50 myyjää huipputekijöiksi. Nyt etsimme tiimiimme vahvistusta ja tarjoamme paikan henkilölle joka haluaa hypätä seuraavalle tasolle ja kehittyä b2b-myynnin tähdeksi.

Etsimme henkilöä joka haluaa menestyä elämässä ja keskittyä tekemään tulosta ja rahaa. Jos sinulla on kova asenne, kyky heittäytyä, tavoitteita työelämän saralla niin hae mukaan Helsingin B2B-tiimiin. Odotamme tekijältä näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä ja halua viedä oma tekeminen nextille levelille.

Tässä työssä on tarkoitus sopia tapaamisia niin isojen kuin pientenkin yritysten päättäjien kanssa. Tiedämme miten tulosta tehdään ja tarjoamme tekijälle valmiit avaimet tuloksen tekoon jo ensimmäisesta päivästä lähtien. Pääset Myyntiboostin arvostetun myyntivalmennuksen piiriin ja sinusta tulee takuuvarmasti b2b-myynnin huipputekijä. Tienestit eivät tule jättämään kylmäksi ja tavoiteansiosi onkin yli 7 000 €/kk.

Sijainti: Helsinki

Myyntikokemus: +1 vuosi tuloksekasta tekemistä

Asenne ja työmoraali: Ehdottomasti välttämätöntä

Opit B2B myynnin tärkeimmät kulmakivet

Tässä työssä sovit myyntitapaamisia yrityspäättäjien kanssa. Tulet siis tekemään myyntityön tärkeintä ydintehtävää eli asiakashankintaa. Kontaktoit yrityspäättäjiä ja sovit tapaamiset suoraan myyjän kalenteriin. Palkkiosi koostuu onnistuneista tapaamisista ja sinulla on mahdollisuus korottaa sitä vastuullasi olevilla asiakkuusprojekteilla. Realistinen tavoitetienestisi on +7 000 €/kk.

Teemme buukkausta useille mielenkiintoisille asiakkaille ja työ sisältääkin reilusti vaihtelevuutta eli pääset toimimaan sekä isojen pörssiyhtiöiden, että pienempien yritysten parissa. Halutessasi saat vaikuttaa uusiin asiakasprojekteihin. Mikäli pärjäät tässä työssä niin tulet menestymään missä vain myyntitehtävässä. Tämä on työ mikä kannattaa oppia parhaiden seurassa, koska mikäli osaat buukata tapaamisia hyvällä tuloksella niin ovet ovat auki aina, kaikkialle.

Kun olet menestynyt tässä työssä niin valmennuspolkumme mahdollistaa sinun etenemisen myös b2b-myyjäksi asti. Meidän sydänasiamme on tehdä hyvistä myyjistä huippumyyjiä ja panostamme kaikkemme, että sinä teet tulosta ja tienaat mahdollisimman hyvin. Emme halua olla esteenä uralla etenemiselle, päinvastoin haluamme tehdä siitä mahdollista.

 

Tee työtä mikä palkitsee

Kun myyntiä tehdään isosti, niin palkkiotkin kuuluvat olla isoja. Meillä yli 7 000 €/kk tuloihin pääseminen ei ole mikään  taikatemppu. Me olemme hioneet toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä useita vuosia ja meillä on valmiit raamit joita noudattamalla ja asiat oikein tekemällä monet ovat päässeet reilusti yli 10 000 €/kk ansioihin.

Kuulostaako liian hyvältä?

Sitä se ei ole. Salaisuus on se, että 10 tonnin liksaa et tule saamaan ilmaiseksi. Paljastamme kaikki salaisuutemme mikäli päädyt meille hommiin, mutta yksi asia on varma – isosti tienaaminen vaatii aina isosti töitä.

Ymmärrämme, että ihmiset ovat erilaisia ja tavoittelevat eri asioita. Panostamme paljon yhteisöllisyyteen, mutta johdamme yksilöitä yksilöinä. Olipa tavoitteenasi sitten tienata 10 000 €/kk, saada rahat Rolexiin tai kerätä rahat ensimmäiseen sijoitusasuntoon, niin osaamme varmasti auttaa sinua rakentamaan polun tavoitettasi kohti. Tässä tiimissä bookataan huippuprojekteja, huippuporukassa ja isot tienestit ovat enää sinun aktiivisuudesta ja tahtotilasta kiinni. Tuote ja myyntivalmennus ovat kunnossa.

Tulet viihtymään ja menestymään työssä koska:

B2B myynnin tiimi

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Oletko valmis hyppäämään seuraavalla tasolle?

98% meille vaihtaneista myyjistä on kasvattanut tulojaan merkittävästi ensimmäisen 2kk aikana. Tulokset eivät ole sattumaa vaan olemme hioneet oikeita toimintamalleja ja valmentaneet myyjiä tuloksekkaaseen tekemiseen jo yli 5 vuotta. Osaamme opettaa myynnin tärkeimmät salat kaikille jotka sen haluavat oppia. Mikäli olet valmis hyppäämään nextille levelille niin tämä paikka saattaa olla sinua varten.

Tähän pestiin etsimme myyjää joka on jo kerryttänyt näyttöjä tuloksekkaasta myynnistä. Kokemuksesi ei tarvitse olla suoraan b2b-tehtävistä. Työtehtävään on helppo hypätä mikäli myynnin peruspilarit ovat tuttuja ja myyntiprosessiin pääsee käsiksi nopeasti kattavan ja arvostetun myynninvalmennuksen ansiosta.

Meidän tavoite on tehdä sinusta myynnin huipputekijä ja hyviin tuloihin voit päästä nopeasti vaikkei sinulla olisi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Toimipiste sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Myyntiboosti on perustettu jotta luureissa ja ständillä tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tarjoamme myyntityötä tekeville parhaan ympäristön kehittyä, erittäin hyvän ansiomahdollisuuden ja jatkuvan myynninvalmennuksen. Olemme kouluttaneet jo yli 50 tekijää myynnin huipputasolle. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta yksilöstä paras potentiaali ja luoda jokaiselle mahdollisimman hyvä urakehitys.

B2b-buukkaus - buukkaaja - buukkari - bookkari - bookkaaja

Tästä työtehtävästä vastaa:
Aleksi Rönkkö

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian joko soittamalla suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta:

Hae mukaan parhaiden joukkoon

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Voit hakea työtä myös soittamalla suoraan ylläolevaan numeroon.

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä